• Gebelik
  • 36 haftalık gebeler durumlar nasıl 😅

Canimbebegimm41 36+1 bugün ayağı bildiğin aralıklarla elime geliyor öyle tepiyor beni 😁 çok hareketliydi maşallah. Mide yanmam olmamıştı 1 haftadır yanıyo aralıklarla. Yürüyüş uzun yaparsam belim ağrıyor. Mutlu sona az kaldı ♥️ allahım sağlıkla aldırsın kucağımıza sağlıkla eşlerimizle birlikte büyütsün yavruları.

Mikmikbuk Amin İnsAllah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Benim hep elime geliyor ayakları ama bugun farklı poposu galıba resmen karnımın içinde ittiriyor ayağıyla da vuruyor biraz acıtıyor ama hareketlı bebek ıyıdır dıyor dr 🥰🥰

Canimbebegimm41 bel agrisi kasilma sezeryan yerime sanci uyuyamam kalca agrisi cok oluyor pazartesi doktora gidicem bakalim ne zaman gün vericek 🤲🥰

Scb amin canım Allah hepımıze kolay dogumlar versın 🤲🏻🤲🏻

• Scb bunu yanıtladı.
        • Scb bunu beğendi.

Canimbebegimm41 aynıyız 36+2 13nde sezeryan gün verildi önceki 3yaşında zorunlu sezeryandı o yüzden buda öyle olcak benimkide kasıyor gece özellikle aşağı bastırıyor kaç kg bebişin acaba bugün öğrendim 3100benimki iyi dedi

Gnscgla salı gunu randevum var en son 34.haftada gitmiştim çatı muanem flan yapışcak bakalım Allah hayırlı dogum versın canım kilosu iyi MasAllah 🤲🏻🤲🏻