nmtock41 ben de bundan geri kalmayayım dedim, artık çiftli rakamlara düştük zaman çabuk mu geçiyor ne, en çok nasıl doğuracağımı düşünüyorum 😕😕
esmerbomba nmtock41 son 1 cuma doğum 😮🥳 planlı sezeryan Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah bacım
esmerbomba nmtock41 Amin amin inşaallah bacım darısı sana ve tüm gebelere emin ol 99 dan sonra zaman vız gibi geçiyor 😊
nmtock41 esmerbomba bu zamana kadar nasıl geçti hiç anlamadım zaten 2 gündür de ekstra şişim daha da ağırlaşacağımı düşünerek tedirgin oluyorum
esmerbomba nmtock41 son günler çok ağırlaşıyor insan yataktan vinç yardımıyla kalkmayı düşünüyordum bazen 😆😆 yarın doğuma gidiyorum inşaallah 🥰
papatya56 nmtock41 Elbiselerini hepsini yıkadım annem gelip ütülücek bu hafta hazırlıcam agırlaşmadan bir an önce hazırla canım ben serklajlıyım tek yapamıyorum
Nurakin077 nmtock41 yaptım yaptım onlar tamam 👌🏿 Çok şükür hastane çantamız kaldı bir tek birde odasının düzeni kaldı Ramazan’da yavaş yavaş yaparım diyorum canım. Sizde durumlar ne
nmtock41 Nurakin077 bizim alışveriş tamamlandı eksik farkettikçe almaya çalışıyorum dolapları gelecek beşiği gelecek yıkama yerleştirme 30 dan sonra yaparım diye düşündüm çantayı da 1 ay öncesinde .. inşallah çok ağırlaşmam