Ben de isal oldum doktoruma soylicem ayın 7 sinde gidince geçmez se eğer

Kraa195 aaa aynıymışız 😃 Sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻 SAĞLIKLA 🤲🏻 Normal mi olacak doğumunuz ?

Dilek9191 ciddi misiniz yaaa eyvahlar olsun 😃 Geldik mi sona Allah’ım tüm hamileleri bir avaz da kurtarsın inşallah sağlıklı doğumlar nasip olsun 🤲🏻

FerdAzra yarın kontrole gidicem yarın belli olur heralde😏 cok korkuyorm bi yandan cok heyecanlıyım ilk gebelik.

Ece2834 valla ben 3-4 gündür böyleyim geçmedi bide afedersiniz sık sık lavaboya gidiyorum bir yerde okumuştum sanki doğum belirtisi diye yanılıyor muyum diye sormak istedim

mucizegebelik6 valla benim 2. Gebeliğim ilkinde hiççç bilmedim ne bi yerim ağrıdı ne sancı oldu o yüzden hiç bilmiyorum

Kraa195 Korkma canım elbet doğacak sağlıkla gelsin benim 2. Gebeliğim ilk normaldi Buda normal yine de korkuyorum ki ilkinde hiçç bilmedim çok kolay doğum yaptım.
          Ama bu sıkıntılı sancılı olacak gibi geliyor 🙄🙄

FerdAzra panik yok sakin ol 🤙 sancıların başlarsa korkma duş al rahatla baktın yine sancılar devam ediyor geliyor ozamn gelmekte olan 🥰

Benimde doğumdan 1 hafta önce ishal durumum olmuştu

FerdAzra 38+1 benim de 🥰 doktorum söylemişti ishal olabilirsin belirtiler arasında var demişti bağırsakları temizleyip doğuma hazırlıyormuş vücudu..Ben de henüz başlamadı ama başlarsa ben de sona yaklaştım diyebilcem sanırım 🤭 Uzun kadın kısası sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🥰🤰🏻

FerdAzra bende 35+4 ishal değilim ama ishalden hiç farkım yok günde kaç kere giriyorum belli değil 🙄🙄

@“FerdAzra”#p2141400haşlanmiş patates yedim yine de geçmedi

bir ay sonra

FerdAzra bnde ishalim 37+4um haftaya dogumum var ikinci sezeryanım olacak Allah nasip ederse