begonvilko Yanne hayir canım, benim ablam iki kez doğum yaptı ama hic kullanmadı. Ben kullanıyorum çünkü kan pıhtılaşmam var. Yani gerek yoksa vermiyor doktorlar.
Hilalnur3850 Yanne ilaç kan cıvıtıcı yani pıhtılaşmayı önlüyor kan uyuşmazlığı olanlara veriyorlar heralde ben kullanıyorum
drytcvkarsln Yanne corona oldugumda ıçtım sadece 1 hafta…. ilk gebeliğğmdede suanda 35 haflaık olduk vermedi doktor hiç duymadım
Meri3220 Emedko merhaba benimde önceden 2 düşüğüm var ben hiçbir test yaptırmadan tekrar hamile kaldım ama Dr gebelik başımdan itibaren muadili ecopirin ve progestan verdi hala kullanıyorum progestanı bıraktım sadece. Siz test falan yaptırdınız mı
Yanne drytcvkarsln bende korona geçirmiştim vermedi bana doktor demekki her doktor vermiyor. geçmiş olsun canm sağlıkla gelsinler
ikimelekannesii22 Yanne pıhtılaşması olanlara ve gebelik kaybı olanlara verilir herkese verilmez ben kullanıyorum önlem amaclı
96- Yanne bende kullanıyorum 25+5 günlük hamileyim pıhtılaşma falan yok 32.haftaya kadar kullanıcaksın dedi doktor