oykklc09 evet biliyorum çok hassas olduğunu ama yazılanları birazcık yanlış anladığınız için şu an daha çok moralinizi bozuyorsunuz ben de ona üzüldüm. Emin olun insanların tepkisi doktora. Yoksa hangimiz bir çocuğu aldırmayı düşünebiliriz ki? Ki düşünsek de hakkımız herkes kaldıramaz bu durumu kimse de dönüp neden yaptın diyemez. Ama insanlar doktora tepki veriyor çünkü doktorun söylemesi gereken şey bu değil aksine bu testlerin doğruluk payının çok az olduğunu, sadece ense kalınlığına bakarak karar verilemeyeceğini(ki ense kalınlığı oranınız çok yüksek değil) falan söylemesi gerekiyordu. Yukarda da bir çok örnek var bu şekilde riskli denilip sağ Salim doğan bebekler o kadar çok ki. Ölçtükleri sadece bir cihaz… hatalı olabilir, kaymış olabilir, doktor yanlış bir noktayı dahil etmiş olabilir… bu günleri kendinize zehir etmeyin. Zaten aldırmayacağınızı düşündüğüm için down sendromlu bebeklerin ne kadar minnoş bir sevgi pıtırcıkları olduklarını azıcık yazmıştım. Sonuçlar çıkana kadar eğer öyle olsa bile çok güzel bir meleğin hayatınıza gireceğini, üzülmek yerine ona çok iyi bir anne olacağınızı düşünerek geçirin günlerinizi. ama eminim sağlıklı olacak.