Arkadaşlar sadece fikir için buraya yazdım, ne alaka bebek aldırmak falan Allah aşkına. Doktor tabiiki direk bebeği alıcaz diye bişey demedi. Bunun altında farklı bir hastalıkta olabilir dedi. Bebeğimi aldırıcam diye ağzımdan bir kelime çıkmadı. Öyle bişey düşünsem doktor doktor gezmezdim. 22 yaşındayım, ilk gebeliğim. Ve fikir almak için yazdım. Yok kimi yazmış sonlandıracak mısın falan? Öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum. Evet ikili tarama testi yapılmadan görüldü. Bazıları sanki dövecekmiş gibi konuşmuş. Aklımız yerimizde çok şükür, atan bir kalbe kıymayı hangi anne ister kendinizde misiniz. Az çok açıklama yapsam katile çıkacak adım. Sadece böyle şeyler yaşayan insanlardan fikir almak istedim. Tecrübesiz bir anne ve etrafında başıma böyle bişey gelen biri olmadığı için. Lütfen yazarken karşınızdakininde bir anne olduğunu ve içinde atan kalbe kıyamayacğını bilmeniz gerekir. Buradaki herkes bir anne adayı sonuçta. Yada anne size kötü bişey demedim gebeliği yarın sonlandırmaya giricem de demedim. Saçma sapan şeyler yazacak olan insanlar yazmasın. Lütfen yalvarırım, zaten canım sıkkın şurda iki üç güzel şeyi okumaya bile fırsat kalmıyo malesef. Cani değilim bebeğime kıyacak biri değilim. Güzel yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. İnşallah sağ salim kucağıma alabilirim bebeğimi. Ne zorluklarla hamile kaldığımı bilse burda saçma sapan yazı yazanlar. Susarlar. İnsanların ne yaşadığını hayatta ne çektiğini hiç biriniz bilmiyorsunuz. Hepinize iyi günler. 🤗