RojdaK momofthreechild bende öyle tahmin ediyorum ama bazı insanlarda eski usul yöntemleri bilip öyle tahminlerde bulunuyor öylede olma durumu varmı acaba diye düşünmüyor değilim..🤦🏻♀️
momofthreechild RojdaK bu zamanda paran boşa gitmesin canım♥️ Nasılsa öğreneceğiz🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin ♥️
RojdaK Meryy10 işte sizin gibi pek çok kişinin doğru çıkmış yanlış tahminler olsa muhakkak bi forum açılırdı bence bu konu hakkında
Meryy10 RojdaK benim daha doğru mu değil mi belli değil canım doktorlar tahminde bulundu 17 haftalık ve hala muallaktayız erkeğe alıştırdım kendimi sadece 😂
Kizilkafaa RojdaK Evet, ama tutmadı canım bir de bana para tuzağı geliyor eşim hadi hadi dedi de ikna oldum, sonucta doktor da 2-3 hafta bekleyince tahmin de bulunuyor. Ki emin ol buradaki cogu anne daha bilgili ve tam isabet yapıyor 🥰🥺
RojdaK Kizilkafaa evet bende öyle düşünüyorum bide ultrason görüntüm de Detaylı bakınca dahi bebek şekli tam net değil 8 haftalık nasıl tahmin yapıldı anlayamadım 🤦🏻♀️
La_Liberte RojdaK çok ufak rakamlar ama bence gerek yok para vermeye yine de siz en iyisini bilirsiniz 😊
RojdaK La_Liberte aynen öyle ufak rakamlar bu meraklarımızın yanında ama işte soru işareti kalıyor akıllarda
Meryy10 RojdaK devlet hastanesine gidiyorum ben sanarsın ultrason cihazı tüplü televizyon gerçekten ben bile göremedim doktora hak veriyorum 😅😅
La_Liberte RojdaK aman kimseye parayla tahmin yaptırmayın 😅 asla bilmeler mümkün değil. 11-13 haftalarda olsa neyse. O zaman nubu çok belli oluyor
Brfnyldrm Bende 8 haftalikken meleğe baktirdim bana erkek dedi we şuan 31 haftalik oğluma hamileyim bende doğru çiktı