RojdaK Arkadaşlar instagram da bazı sayfalar 6-7-8-9 haftalık bebeklerin ultrason görüntüleriyle cinsiyet tahmini yapıyor belli bi miktar karşılığında sizce nekadar doğru tahminler yapıyorlar bilgisi olan varmı.??
Happymami RojdaK ben yaptırdım kız demişti kızım olacak 🥰🥰 Cinsiyet hesaplaması arzum tavsiye ederim ben çok memnun kaldım çevremde de çok yaptıran oldu hepsi de tuttu🌸
miyopmom RojdaK her yerde oldugu gibi %50 htimal var. ben baktirdim bilemedi bende hep merak ediyordum biliyolar mi anliyolar mi diyede dedigim gibi %50 ihtimal var zaten ben para verdim siz bosuna vermeyin🥰
RojdaK Happymami bunlar hesaplama yapmadan direk ultrason resmiyle söylüyorlar 8 haftalık bi ultrason görüntüsünden nasıl anlıyorlar ki 😅🤦🏻♀️
RojdaK Deleted4445656 50 TL olmuş 😂 benımde baktı demın de ultrason resmın de bebegın seklı bile tam yok nasıl yorum yaptılar anlamadım 😂
Deleted4445656 RojdaK kesenin yerinden bide miliminden sanırım ben hiç şaştıgını görmedim açıkçası çok uzun süredir takip ediyorum🙈
RojdaK momofthreechild bende bilemiyorum anlayamadım bi türlü kimi çok memnun kımı tutmuyor dıyor ama paylaşımları çok memnun edici
momofthreechild RojdaK %50 ihtimal var zaten bilemedim ne kadar güvenilirdir acaba tutanları paylasıyorlardır 🥺
RojdaK momofthreechild bende öyle tahmin ediyorum ama bazı insanlarda eski usul yöntemleri bilip öyle tahminlerde bulunuyor öylede olma durumu varmı acaba diye düşünmüyor değilim..🤦🏻♀️
Meryy10 Bende yaptırdım 50 TL verdim erkek dedi ikidir doktorlar erkek diye tahminde bulunuyorlar sadece kesinleşsin cinsiyet o zaman anlicam doğru mu yanlış mı ama bence bekleyin doğru çıksa bile boşuna paranız ziyan olmasın ☺️
RojdaK Meryy10 işte sizin gibi pek çok kişinin doğru çıkmış yanlış tahminler olsa muhakkak bi forum açılırdı bence bu konu hakkında