keremveannesi Kızlar 32 haftalık hamileyim. Çocuk bi yere toplanıp kalıyor,sizce normal mi ? Can yakacak derecede oluyor.. birde bu bel ağrısına bi çözüm var mıdır belimin kemikleri sanki birbirinden ayrılıyor 😥😥😥
Edadrmz keremveannesi valla 32+4 teyim çok ayakta kaldığımda bendede bel ağrısı oluyo bende bi çözüm bulamadım sadece sırt üstü uzandığımda biraz hafifliyo o kadar
keremveannesi Edadrmz evet bugün biraz ayakta kaldım ondan daha da kötü oldu sanırım nefes alamadım ağrıdan 😥 aynı durumdayız demek Allah yardımcınız olsun 🙏🤲🏻😥
Rmysff Aynı durumdayız bende 33.haftamdayım sürekli toplanıyor ve bel ağrısı beni bitirdi bugün o kadar çok toplandı ki hastaneye gittim nst çektiler çok şükür bişey çıkmadı seni çok iyi anlıyorum
keremveannesi Rmysff nst nasıl oluyor canım hangi durumlarda gerekli görülüyor kasılmalar çok olunca mj
Aypoy92 Bende 32+2 deyim . Bugün biraz mağaza bakayım çocuk eksikleri için dedim belimin ağrısından yarım saatte bir bi yerde oturup dinlene dinlene gezdim . Eve gelince yatağa kendimi zor attım
keremveannesi Aypoy92 kimi hamilelere bakıyorum öyle hipeaktifler ki .. ben hiç bir şey yapamıyorum. Sizi ağrınızı çok iyi anlıyorum adet sancıları halt etmiş gerçekten
Rmysff keremveannesi evet kasılmalar olunca yada sancın varsa nst çektirmek gerekiyo orda net bir şekilde çıkıyo ağrıların
ayshe54 keremveannesi hamilelikte ilk demeyeyim de 2. Kez bel ağrısı bugün yaşadım 34+3. Yaa çok hiperaktif biriyimdir ama resmen insan ağırlaşıp ağrı oluyormus ilerleyen haftalar da 😭 sağlıkla gelsinler tabiki dr ama sizi öyle iyi anlıyorum ki
Dunyammf keremveannesi 31+4 haftalığım çok hiperakfm eşim kızıyor otur diye artık doktorda kizdi baya sertleşmeye toparlanmaya başladı karnım çünkü çok ayakta oluncayms canım
keremveannesi Cnsgkc canım uyuya kalmışım şimdi biraz yavaşladı ayağa kalkar kalkmaz ağrım başlyorda .sabah olsun geçmezse giderlmmsabah
keremveannesi Cnsgkc iyiyim bugün, dün çok ayakta kaldım ondan oldu sanırım bugünhiç ağrım yok şükür Allah razı olsun kuzum 🙏
Hasretsimsek123 Benimde 34 üncü haftada başladı bel ağrım çok şiddetliydi nst de sancım çıktı doktor magnezyum verdi sabah akşam kullanıyorum ve çok etkisini gördüm bel ağrım hafifledi son aylarda magnezyum eksikliğinden bel ve bacak ağrısı yapıyo doktorunuza söyleyin kullanın gerçekten bel ağrısı sıkıntı
keremveannesi Hasretsimsek123 yaklaşık 5.ayımdan beridir efermag 365 eritme magnezyum hapını her gün kullanıyorum düzenli ama bu çocuk aşağıda muhabbeti eğer doğruysa ben ona yoruyorum çünkü göbeğim aşırı aşağı düşük
Bldnm Bel ağrılarım içim doktorum magnezyum verdi bana. Ayrıca (doktoruma danışıp öyle başladım) YouTube da hamilelikte bel ağrısını hafifletmek için pilates egzersizleri var onlar iyi geliyo baya.