ahmetinoznuru Anniko miraç necmi olacak Allah nasip ederse Necmi kayınbabamın adı tek erkek olduğu İçin eşim koymak istedi miraç da ortak kararımız 💙
Elmas_1 Hilallalal 9 gün önce doğum yaptım oğluşumun adı Mehmet yağız 🐣 Herkes sağlıkla alsın inşallah kucağınaaa 🤗🤎
3oglanannesi tarumar benim ikizlerim den biri Eymen biri Ertuğrul ben Egemen ve seymen de düşün müş tüm Eymen le uyumlu diye babamız Ertuğrul istedi
tarumar 3oglanannesi oğlumun adı Ertuğrul Eymen 😅 babası Ertuğrul istedi eymeni de annanesi 🤷🏻♀️Ben eymen diye seslenirim hep babası Ertuğrul Eymen😊😊 bu oğlumun da adını ben koyayım istiyorum önceki gebeliğimi 17. Haftada kalbi durdu kaybettim niyet ettim sağlıklı bi oğlum olursa peygamberimizin adını koyucam diye Mustafa isminin yanına isim arıyorum
tarumar 3oglanannesi Ertuğrul ismini önce sevemedim şimdi çok hoşuma gidiyor erkeksi bi isim siyasi olmasaydı bu oğluma Erdoğan ismini koyardım . Bakalım 35 haftayı bitirdik hala isim yok
3oglanannesi tarumar Ertuğrul lar çok ağır başlı efendi oluyor sadece benim oğluma has değil kimden duysam Ertuğrul ismi olan aynı ben seviyorum