MerveEbru Anniko Oğuz Efe olcak inşallah 🙏🏻 🧿 Emirhan istiyordum aslında ama eşimle ortak karar verdik
Whitewomen Anniko Cinsiyetimiz belli değil ama erkek olursa kesin net karar vermemekle birlikte Yaman, Kıvanç, Sencer , aklımda olanlar
CananDuru Anniko Benim suan cinsiyeti belli degil kızıma Duru ismini koymustum eger erkek okursa babamız Alparslan koyacak kesin bilgi 🙂
Elifenur 28 haftalik olduk cinsiyetimiz belli olmadan ismimiz belliydi bizim ismimiz alihan olacak inş💙
B-33 Eşim evin tek oğlu olduğu için ve babası öldüğü için ikinci ismini babasının adını vericem benim sevdiğim ismide başa koyucam Asil Erdoğan olacak kısmetse (Asla siyasetle alakası yok sadece babasının ismi)😂
EmosssNur Anniko ben Eymen ve Miraç arasında kaldım birde oruç geldi dogumumda oldu olacak yakinimdakiler Ramazan kat diyor ismiyle gelecek falan dediler kararsız bıraktılar acaba Ramazan mi katsam diye düşünüyorum ama oda bana ağır geliyor Eymen daha hafif ve kızımda emine de uyuyor şuan üç isimde kaldım imdat
tarumar EmosssNur oğlumun adı eymen iyi ki koymuşum çok seviyorum ismini kızım da olsaydı Emine koymak isterdim annanemin adı ❤️ve eymen ile uyumlu ama ikinci oğlum olacak hala isim bulamadık 🤔
3oglanannesi tarumar benim ikizlerim den biri Eymen biri Ertuğrul ben Egemen ve seymen de düşün müş tüm Eymen le uyumlu diye babamız Ertuğrul istedi