Sedefd Melekk32 yok inememiş bende ona üzüldüm kanala inmesi gerekiyor ama bekleyelim dedi 41 e kadar bakalım hayırlısı
Simgem1919 Sedefd kanala inincede bişi fark etmiyorki ya benim inmiş ama açılmam felan yok bekliyorum 🤣
Hatice_erva Tugceelanaz ayyy inşallah darısı bize yarın bende suni sancı ile doğuma alinicam insalalh bizimde sizinki gibi güzel geçer dogumumuz 🙏
1prenses_annesii Melekk32 @Hatice_erva ben de pazar günü alınıcam haberdar eder misiniz saglikla kucaginiza alirsiniz umarim
Simgem1919 Melekk32 keşke numaralarımıızı oaylaşabilsek wp üzerinden grup oluştururduk haftalarımızla en azından birbirrimizi teselli ederdik 🤣
Simgem1919 Melekk32 bende 40 haftayım doktorum son 8 günün 8 gün içinde doğurdun doğurdun doğuramazsan suni sancıyla ben doğurtcam dedi bakalım hayırlıısı olsun kilosu felan ne alemde birde benim daha açılmam 1cm az yani nasıl yapcaksak
dilara_cinar99 Tugceelanaz benim de 2 cm açıklığım var pazar günü suni sancı başlatılacak sizin doğumunuz nasıl geçti ☺️
Tugceelanaz dilara_cinar99 Çok kolay geçti Damar yolundan verdiler ilk sabaha kadar birşey hiss etmedim sabah 10 da 4 cm açılmam vardı, bu sefer altan fitil şeklinde verdiler o etki etti ve 4 saat içinde doğum yaptım