_ozlmm Kızlarrr nasılsınıızzz ben çok merak ediyorum bebek hareketlerini ne zaman hissederiz sizler kaçıncı haftalar da hissettiniz 🙈
Denizyildizi1 _ozlmm İlk gebelikte 18 21 haftalarda hissedebilirsiniz kelebek kıpırtısı gibi sanki birşey dönüyormuş gibi hissediliyor ben 14.haftamda hissetmiştim
Gastronomanne _ozlmm ilk gebeliğim 17.haftamda hissettim :) küçük küçük kanat çırpar gibiydi. Şimdi 24 haftalık olduk dışardan bile gözüküyor:)
_Minikbaby26_ _ozlmm 17+5 im yeni yeni sanki kipirdamalar hissediyorum sanki bazen kayar gibi hareketler hissediyorum 🥰
Medineclk _ozlmm merhaba ilk oglumda 19ncu haftada sabah tekmeleriyle uyandırdı beni şuan 4haftalik.hamileyim 🥰 heycanla 19ncu haftaları bekliyorum aslında ikinci çocukta daha erken hssediliyomus
_ozlmm Denizyildizi1 ay benim daha çok varmış 😞 11 haftalığım bende arada elimi koyunca pıt pıt bişey hissediyorum demekki bağırsak hareketleri o 😂
Deletedmom727271 _ozlmm aynen canım zayıfsan ve iç karnın darsa 18.haftada da hissedebilirsin. her kadına göre değişiyor tabi.
Deletedmom727271 _ozlmm enin sonunda hissedeceksin tadını çıkarmaya bak 😊 sağlıklı doğumlar dilerim 🍃
_ozlmm Mehtapca06 böyle sizden gelen mesajları görünce bile çok mutlu oluyorum sanki benim de kıpırdıyormuş gibi mutlu oluyorum heyecan kaplıyor içimi valla 😂
Mehtapca06 _ozlmm kız şurada bir kaç ay sonra tekmesi yüzünden gece uykundan kalktığında görücem seni 😂 şaka bir yana inşallah sağlıkla gelir güzel yavrun evinize♥️