Mevaninannesiii MelekVeEmirin_annesi ben kullanıyorum canım ama alma durumum var post üstte dursun ihtiyaç sahibine ulastirirsin ♥️
seymabayrak44 MelekVeEmirin_annesi ben isterim valla eşim sigortası yok her kutuya 400 lira veriyorum
Cansuzana MelekVeEmirin_annesi abla numaranı bana verme şansın varmı özelden Sana adres atiym adrese gönder.
Cansuzana Biraka bileceğiniz beli bir nokta varmı ordan aldircam ben bunu yapabilirseniz size duacı olurum iğneye çok ihtiyacım var
MelekVeEmirin_annesi Size ne kadar lazım benim raporum olduğu için şuan yone alma hakkım var daha fazla kullanacaksanız eczaneden 9 kutu alma hakkim var onları alıp vereyim size
Huzurrr_13 seymabayrak44 kusura bakma canım konuya müdahil oldum oksapar doğuma kadar kunlananlar var 400 liraya alacağına sağlık ocağında aile hekimine yazdirabilirsin 30 liraya düşüyor kutusu
_101422_ seymabayrak44 doktorunuza söyleyin rapor cikarsin ekimden beri raporla bi kurus bile ödemeden aliyorum
Huzurrr_13 seymabayrak44 evet oluyor benim eşimin şuan işten çıktığı için çalışmıyor ama yazdirabiliyorum
Huzurrr_13 seymabayrak44 yazık yaa bu dönemde geçinmek zor Allah yardımcın olsun inşallah bacım o kadar verdiğine yazık yaa yanlış anlama beni kolay da kazanılmıyor malesef 🤦🏻♀️bnmde proluton iğne kan sulandırıcı ve progestan 200 lira tutuyor 3 günde bir almam gerekiyor mutlaka
Nurgl9092 Huzurrr_13 sigorta olmadan nasıl sigortadan yararlanılıyor ? Eşin işten çıkmış olabilir ama genel sağlık sigortasına bağlanmıştır devlet otomatik bağlıyor yani borçlandırıyor .ayrıca işten çıktıktan 3 ay sonrasına kadar sigorta devam ediyor
seymabayrak44 Huzurrr_13 evet bende progestan 200 mg a veriyorum 200 lira ben sağlık ocağına bağlı olduğum doktora sorduğumda sigorta şart demişti ama