Mrvik Suni sancı normalden beter diye bir şey yok, çektiğiniz sancı normalde de olsa çekeceğinizin aynısı sadece hızlandırılmış hali gibi düşünün yani sizr ekstra bir acı vermiyolar doğumun başlaması için açılmayı tetikliyorlar sadece
Rmyskrkus Miniklerim03 ben 12 saat çektim hiçte öyle oldum bittim değildi inan canım normal doğum sancısını bilmeyene öyle gelebilir ama doktora sıradanda aslında bir farkı olmadığını anlarsın hatta aksine doğumu daha gizli sonuçlandırabiliyor bile
Miniklerim03 Rmyskrkus bnde 16 saat cekmiştim canım ama cok kötüydü o acıları unutamıyorum aklıma geldkce hala korkuyrm
DuyguAlkan Doğum yaptın mı canım . Bende aynı gündeyim ve sol kasığımda ağrı var arada belime vuruyor ce bebek sürekli kasılıyor.
Miniklerim03 DuyguAlkan yapmadım canım cumartesiye kadar gelmezse sancı isticem artık bian önce dogsun iyi değilm
Esra5 Miniklerim03 bende sizin gibiyim aynı 36+5 haftalığım dün akşamdan beri bel ağrım var geçmiyor karnım kasılıyor aşağı doğru baskı var sabah karnıma sancı da giriyordu ama şu an yok
Baloglan 2 gün önce kontrol için hastaneye gittik nst de ağrım çıktı ama ben hic hissetmiyordum doktor yatış verdi ertesi gün muayene oldum 1 cm açıklık var dediler nst de yine ağrı çıktı hastaneden çıkmak istedim sancimi evde çekmek için eve öğlen geldim karin ağrım ve bel ağrım çok fazlaydı ve duzensizdi gece 10 da hastaneye gittik ebe muayene etti açıklık ve silinme yok dedi eve gönderdi nasıl oluyor bu 2 gündür evdeyim ara ara karnımın altı ağrıyor ama düzensiz tuvaletten sonra rahatlıyorum bu arada 38*5 im