Miniklerim03 Kızlar normal dogum sancısında belinizin ortası agrıdımı sizinde bacagıma vuruyo agrı ve kac saattr düzenli geliyo cok kasılıyo karnım ve bebek sürekli hareketli ittiriyo sanki kndini sancısı bnm gbi olan varmı szce gercek sancımı?
Ssr2561 Miniklerim03 bende 38 haftalığım canım bugünden beri belim ağrıyo ve çocuk çıkacak gibi bastırıyo artık ama suyumu veya nişanımı bekliyorum erkenden hastaneye gitmeye gerek yok biraz evde çek sancını
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Ssr2561 her sancida nisan yada su gelmiyor diye biliyorum. Bazilarinin suyu dogum esnasinda geliyor yada doktor patlatiyor. Siz bunlari beklemeden sancınız 5 dkkada 1 e dusunce hastaneye gidin bence.
Handeeee Dün akşamdan beri aralıklarla gelen bel ve kasık ağrım var uyutmuyor bir geliyor ağrı belime 1 dk sürüyor ama mahvediyor geçiyor ne olduğunu anlamadım yarın doktor kontrolüm var acaba sancı böyle mi oluyor :(
Miniklerim03 Handeeee bn ilk dogumumu suni ile yptım ama kndi sancın farklı oluyo gbi ondN bilemiyorm
Kenanizm18 Miniklerim03 ama gercek sancısını cekene nie suni versinler ki? Nerden biliniyor yani bu suni sancının gercek sancıdan daha kötü oldugu canım?
Rmyskrkus Miniklerim03 ben 12 saat çektim hiçte öyle oldum bittim değildi inan canım normal doğum sancısını bilmeyene öyle gelebilir ama doktora sıradanda aslında bir farkı olmadığını anlarsın hatta aksine doğumu daha gizli sonuçlandırabiliyor bile
Miniklerim03 Kenanizm18 bazen acılma yetersiz oluyo veya suniyle daha kısa zamanda olsun diye verilebiliyo aradaki farkı öyle anlıyolr
Kenanizm18 Miniklerim03 acılmayı zaten sancı oluşturuyor diye biliyorum. Yeterli sancı gelmeynce acılma olmuyor ve gelmesi gereken sancı suni olarak geliyor die biliyorum.