Binnur81 femme ewt öle oluyo ama bnde burda duydum adete yakın test yapmayı hiç denemiştim 2 sindede adetini 3 gün geçtikten sonra yaptım senin için hayırlısı olsun ins kalmissindir 🎉
Deletedmom_7 femme çok pahalı hem de o kadar para vermeye gerçekten gerek yok. Hatalı sonuç çıkıyor ya da net çıkmıyor acele etmeyin zaten adetiniz gecikince öğreneceksiniz bakın bu benim gecikmeden 1 hafta sonra yaptığım gebelik testleri https://imgyukle.com/i/E4N7Co
bbaskan 20 gün geçti adetimin üstünden 10.gün yapmıştım negatifti hala bekliyorum beklemeye başlayınca alışıyorsunuz arkadaşlar 😂😭😭 gerçekten gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum Deletedmom_7
hll_clm femme hamilelik belirtisi olmasi icin cok erken canim henuz. Gogus hassasiyetim ve akintim var ama her ay oluyor bunlar. Adet mi gebelik mi gunum gelmeden ayirt etmek zor malesef
hll_clm femme gebelik belirtisi olusamaz suan icin henuz yerlesme olusmamis oluyor psikolojik olma ihtimali cok yuksek. Adet mi gebelik mi ayirt etmemiz biraz zor beta cok yukselmeden. Ikisinin belirtileri de ayni cunku