Oguzhanberraselina Kizlar az önce sağlık ocağından geldim doktor tiriotinizde sorun cikmis dedi dahiliye ye gitmenizi öneririm dedi sizdede boyle bişey oldumu ne demek istediğini anlayamadim, bide kansizlik çıktı kan ilaci verdi moralim bozuldu
Minik_armagan Oguzhanberraselina aynı durumu bende yaşıyorum korkma ilaç başlıyor troid için ve her ay kontrol ettirmen gerekiyor değerini ilaçla düzeliyor kansızlık bendede var ilaç kullanıyorum beslenmene dikkat et pekmez tüket kan yapıcı şeyler ye ama mutlaka troid için dahiliye doktoruna git ilaç başlasın ne kadarlık hamilesin
turmeric Oguzhanberraselina moralini bozma canım aynısını ben de yaşadım ve bir ilaç kullandım her gün sadece o kadar 😇 doktora gidip ilacına başla ve sonra unut gitsin bu meseleyi 💃
Nur123aa Oguzhanberraselina bende hamileliğimin başından beri tiroid le uğraşıyorum ilaç alıyorum sürekli aksatmiyorum ilaç kullan bı sorun olmaz dedi doktorum
Rahsan21 Oguzhanberraselina bende de aynısı oldu hastaneye dahileyeye gittim bir ilaç verdi sabah aç karna onu kullaniyorum aydan aya da kontrole gideceğim.
Oguzhanberraselina Minik_armagan 23+5 im canim doktor dedi düşük mg la başlıyorum ilac sana randevu alana kadar kullanmaya basla dedi.Tam olarak ne demek bu tiriot sorunu acaba anlayamadim
ozlemm- Benimde tiroidim yüksekti ilaç verdi doktor kullandım bugun kan verdim e nabızdan baktım düşmüşş sizede ilaç verir düzenli kullanırsanız düşer
Minik_armagan Oguzhanberraselina şöyle söyleyeyim tsh hormonu çok salgılındağında troid yüksekliği oluyor normal hayatında böyle bir sorunun olmasa bile gebelikte de yaşanan bir durum olabiliyor yani gebelik troidi oluyor bunda korkulacak bişey yok düzenli olarak ilacını kullanıp ayda bir seferde bu değerini kontrol ettir ilaç fazla ya da az gelirse ona göre doz ayarlaması yapılıyor ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kullanıyorum 22 haftalığım şuan hala devam ediyorum
Ayba16 Ben de dahiliyeden randevu alcam. Bana da aynı şeyler söylendi. İnşallah randevu bulabilirim şuan gözükmüyor.
Gul0691 Bende 7haftalkkken başladım 25mg yarın dahılıye gidip kan vercem bakalım düştü mü inş düşmüştür ihmal edilmemesi gereken bir konu mutlaka gidin
Oguzhanberraselina Gul0691 gidicem ama bos yer yok moralim bozuldu ilaclara başlıca m ama bu ne demek oluyor bilmiyorum tiriod
Oguzhanberraselina Minik_armagan peki ne kadar sürede geciyor ilaci nasil kullaniyorsunuz bi defami gunde
Minik_armagan Oguzhanberraselina bu geçen bişey değil Doğum olana kadar ilacı kullanıcam ben sabahları aç karnına alıyorum ilacı ve ilaç dengeliyor
Oguzhanberraselina Rahsan21 ben numara bulamiyorum Sağlık ocağındaki Doktor Şimdilik bana ilaç verdi onu kullansam dahiliye bölümüne gitmezsem her ay sağlık ocağında tetkike gitsem olur mu acaba
Minik_armagan Oguzhanberraselina hayır tabikide hamilelerin yüzde sekseninde görülen bir durum bu bu kadar kafanda büyütüp kendine stres yapma bunlar ufacık şeyler daha kötü sorunlar yaşayan insanlar var sadece kontrol altına alınması gereken bir durum