Ceylan_Akd Kızlar son ay çok heyecanli birde ramazan zaman çabuk geçer diyorum böyle olanlar varmi ne durumda snz🥰
Zeyson Ceylan_Akd son 25 günüm kaldı zaman geçmiyo bende kendimi evde temizliğe verdim dip köşe bucak temizlik yapıyorum🤣
Nergizzzz Ceylan_Akd son ay vakit hiç geçmek bilmiyor desem yeridir 8 ay bitti 9 .ay resmen 8 ay gibi bitmek bilmiyor yarın doğumum var saatleri geçiremiyorum resmen 😂
Ozlmm_1 Ceylan_Akd benim de son 38 gün. sata göre 7 Mayıs ama daha erken mi gelir bilemem 😅 tabi gönlüm 40 . Haftasını doldurup gelmesinden yana 🥲 ama daha erken mi gelir bilemem 🥰 sağlıkla gelsin evlatlarımız 🙏🏻🥰
Thurkan29 Zeyson MaşaAllah ya nasıl yapıyorsunuz?Ben 2 addım atsam kalbim fırlıyor.Eyilip kalkamıyorum…Benim de son 29 gün
Erol Zeyson ben gecen ay yaptım sonra yapamam dıye cok pişman oldum cünkü tekrar bir temizlik istiyor tekrar baştan başlıcam tekrar aynı şeyler yıkanacak hatta bugün tekrar başladım
Sinoooom Ceylan_Akd ramazanın son haftasında gelecek nisanın son günlerinde 😍 İnşALLAH zaman geçer ben artık kucağıma almak istiyorum oğlumu gittikçe heyecanlanıyorum 😂💙
Neva09 Sinoooom benimde öyle ❤️ Sezaryen olacak nasipse ama tarih belirlemedik daha. Sizin ki normal mi
ahmetinoznuru Ceylan_Akd bizimki de çifte bayram yaşatacak bayramın 3. Günü gösteriyor takvimler ama nedense en baştan beri nisan sonuna gelecek gibi hissediyorum 🥰
Cagla_1320 Ceylan_Akd Biz de elimle çok heyecanıyız 12 Nisanda minik yavrumuza kavuşacağız. Doktorumuz sezeryan dedi Allah’ın izniyle bebeğimi kollarıma almama çok az kaldı. 🤗🥰