sendekimsinnn Deletedmom7373700 en azından aslanı kabul etmiyorsa ömer koyun o kadar taşıyorsunuz emek verşyorsunuz isim koyma en çok sizin hakkınız
Deletedmom7373700 sendekimsinnn Ömeri de istemiyor niye bilmiyorum 😂 bende başka bi işin düşüncem o yüzden 😂 zaten benim istediğim isim konulur ikimiz de beğeniriz ama bu isimde inat etti sebebi yok 😂
Snybnli mavi01_ benim de aynı şekilde kayinpederin ismi olduğu için 1. İsim mecbur Ömer oldu. Bende Alparslan istiyordum. O yüzden Ömer Alparslan koyduk oğlumun ismini 😊
Guzelhayat mavi01_ omer kadar güzel isim var mı ki dünyada muhteşem bir isim benim baldizimin oglu omer olduğu için oğluma koyamadim icimde kaldı.
gmzzmg Ömer Ege öğrencimin ismi çook saygılı ve çok başarılı bir çocuk, isimlerin karakterde etkili olduğunu düşünürsek bunu değerlendirebilirsiniz ☺️
Julide_01 mavi01_ bence Ömer de çok çok güzel bir isim yanına koyacağınız her isim çok yakışacak eminim
Ferhanfunda Ömer Giray 🥰 eşim kardeşinin oğluna koydu bu ismi.şimdi bizim oğlumuz olacak keşke söylemeseydim diyor🙈😅
Yclmom92 Benimde oğlumun ismi ömer Yılmaz Kayınpederimin ismi Yilmaz olduğu için 2 ismi Yilmaz oldu Aslında ÖMER ERDEM olmasını çok istemiştim