iremcannn1907 mavi01_ ben oğlumun adını Ömer Kayra koymayı o kadar çok istedim ki 🥰 eşim Ömer istemedi ve mete Kayra koyduk, Ömer Kayra koyabilirsin. İçinde ‘ay’ geçiyor. Anlamı da Allah tarağından gönderilen iyilik elçisi demek 🥰❤️
Aslaninannesi01 Tupbebekile benim bir kuzenim var o isimde çocukta hırsızlık desen var madde var bide tecavüz etmiş birine pislik ailemizin yüz karası
Berru mavi01_ benim üçüncü çocuğum 36+6 gebeyim ikinci oğlum eşim artık bunun ismini ben koyayım dedi Ömer çok istiyordu bende tamam dedim yaninada Batu koyduk Ömer Batu olacak inşaallah.kizimin adı Berru,diğer oğlumun Berke ,bununda batu
Fundi35 Benimde 13 haftada dktr erkek gibibdedi kesin erkrk olursa esim babamin adini koyalim diyor selahattin adi
Smyye1B mavi01_ Ben Oğluma Ömer Bera koyucam. Ama elimde olsaydı Ömer Ali koyardım. Ömer Efe’de birbirine yakışıyor bu arada yada ben yakıştırıyorum diyeyim. 😇
Deletedmom7373700 sendekimsinnn oğlum olursa bende çok istiyorum. Ama elim beğenmiyor Yusuf Ali olsun diyo 😂 Yusuf’ta yeğeninin ismi. Asla istemiyorum o yüzden zaten bi Yusuf var ne gerek var diye. Ali de benim dayımın ismi ona da gerek yok diyorum o yüzden bilmiyorum oğlan olursa napcaz 😂
sendekimsinnn Deletedmom7373700 en azından aslanı kabul etmiyorsa ömer koyun o kadar taşıyorsunuz emek verşyorsunuz isim koyma en çok sizin hakkınız