HilalAhmet35 Her gün muhakkak meyve en çok muz yedim, verilen vitaminleri düzenli kullandım. Suyumu çok içiyorum, sade soda bazen tat almak için meyveli soda, ev yapımı yoğurt yiyorum genelde yemeklerin yanında yemeklerimde genellikle sebze ağırlıklı.
Serapcemre Eliffcevdet muz yumurta kaşar hergün haftada iki kere et ve bir iki kere tavuk 😊 arada ceviz ve süt
benito Eliffcevdet ben kuru kayısı ve çiğ fındık, badem yiyorum her gün. Özellikle kuru kayısı hormonlar yüzünden yaşanan kabızlık için baya önleyici oluyor, tavsiye ederim 😊
benito Eliffcevdet bir de günlük yediğim peynir miktarını arttırdım. Kalsiyumu yüksek diye süzme peyniri daha sık tüketmeye çalışıyorum. Gün içinde yoğurt veya süt tüketmeye çalışıyorum bir de. Bu dönemlerde bulantı yüzünden iştahım az, öğünlerde olabildiğince et ve sebze tüketmeye çalışıyorum ki faydası olsun 😊 8+0 dayım bu arada 🥰
Nilist Bir tane muzu dilimliyorum. Üzerine biraz bal ve pekmez gezdiriyorum. Daha sonra blendırdan geçirdiğim fıstık, ceviz, badem, fındık ı serpiyorum 😁
Fatma011 Eliffcevdet peynir yumurta sabah akşam süt yada yoğurt ve bağırsaklar çalışsın diye günde 1 tane armut 😋😋
mtl3005 Merykls Doktoruma kalsa az bile günde 3-4 kase yoğurt yemelisin dedi.ilk oğlumda günde 2-3 bardak süt içer 3-4 kase yoğurt yerdim 2960 gram doğdu şimdi o kadar çok beslenemiyorum malesef iştahım da yok hem bi yediğim yoğurt yani 😋
Maya26 Irem_23 bende aynı şekilde en sevdiğim şey çikolata ve tatlı şeyler o yüzden sayısında ayarlama yapamıyorum bebeğim de çok sevdiği için kıramıyorum bol bol yiyorum 🤣🤣🤣
Damladamla123 Arkadaşlar maşallah hepinize ya benim gibi iştahsız olan bir şey yiyemeyen yok mu🤦♀️Yesem de çok çok az yiyorum çünkü direkt çıkarıyorum.
Zeyno36 Damladamla123 ben de kahvaltıda sadeve beya peynir zeytin. Ara öğün olarak da ceviz valla öyle sütler yumurtalar yiyemiyorum iştahım yok
gizemm0688 ebrulegarci doktoruma daha soramadım ama okudugum bazı yazılarda fazla elmanın sekere yol acabılecegini okudum kontrole gittigimde soracagım bılgınız olsun
Vuralgil gizemm0688 meyvelerde doğal şeker bulunur. Bu nedenle hangisi olursa olsun bir porsiyonu geçmemelisiniz.
ebrulegarci gizemm0688 Ben ekşi elma alıyorum erik gibi bol tuz döküp yiyorum bile bile riske atıyorum tatlı şeylerde iyi gelmiyor 😐🥲 haberdar ederseniz bana doktorunuzun bilgisini sevinirim
benito Eliffcevdet biz bugün doktor kontrolüne gittik 8.haftayla uyumlu 7+5 çıktı bebiş 😊 kalp atışını duyduk, çok güzel bir histi 🥰 allah bizlere bağışlasın evlatlarımızı 🙏🏻👼