basakerdvn Elayfers yemedim ama hiçte aklıma gelmedi aslında çokta severim🤭🤭 farklı sakatadlar tükettim ama doktor beyin ve karaciğer asla yeme demişti çünkü ne kadar temizlenirse temizlensin bu ikisinde mevcut olan bir madde zarar veriyormuş beyin gelişimine
Elayfers basakerdvn yaa bende yasak olduğunu unutup azıcık yedim dondurulmuş ama evde pişirilmiş halini misafirlikteydik sonradan aklıma geldi ama her şey için çok geçti aşırı vicdan yaptım ya bişi olursa diye :(
basakerdvn Elayfers bence azıcıktan bişey olmaz bundan sonra dikkat edersiniz yeterince temizmi o önemli. Bide tam bilmiyorum belkide yasak değildir. Sadece ben tercih etmedim.pöç, paça, ciğer çok yedim ama kendimiz temizleyip yapmıştık
Ball1903 qlshozlkr Detayli araştırma yaparsanız ne demek istediğimi anlarsınız Dr.Bekir Tok o sütler bozmasın diye içine ne katkılar ekleniyor marketteki sütlerin hala süt olduğunu düşünenler var yoğurt ayran şeklinde tüketin daha sağlıklı dinle ne alakası var peygamber efendimiz süt içmeyi öneriyor evet bu market sütlerini değil.Farkli hayvan derken söyle düşünün her insanın nasıl sindirimi farklı ise hayvanın da öyledir marketteki bir kutu sütün içinde belkide 10 farklı ineğin sütü var yani 10 farklı inek sindirim ve onu içince vücut on farklı sindirimle uğraşıyor.Herkesin kendi düşüncesi araştırması.
Rengarenkk Ball1903 mantıksız gelmedi ama açık sütleride bilemeyiz tek inekten mi değil mi? Onlarıda mı önermiyolar
Medineclk Eliffcevdet ben tüp bebekle hamileyim her gün sabah kahvaltı da 1kase yogurt haşlanmış yumurta peynir ve sebze ağırlıklı besleniyorum öğlen et tavuk çorba salata, ara öğün kuru incir ceviz kabak çekirdeği ,meyve olarak en çok armut folikasit olduğu için yiyorum muz günde bir tane yiyorum akşam da çorba salata canım ne isterse yiyorum ama içinde protein vitamin olan şeylere daha çok ağırlık veriyorum
Medineclk Elayfers hayır yemedim deniz ürünleri sadece balık tercih ediliyor gebelikte diye biliniyorum bende midye çok severim ama doktorum tavsiye etmedi
Elayfers Medineclk yasak olduğunununutup yemiş bulundum o sebeple sordum bi risk oluşturmuş mudur diye 😔
Medineclk Maya26 iki hamileliğimde de tatlıdan midem.bulanio tuzlu şeyler daha çok seviyorum yeşil.yaprakli şeyler
Maya26 Medineclk ilk haftalarımda bende hep tuzlu şeyler yiyordum kusmalarim geçince bol bol tatlı yemeye başladım hamile olmadan öncede tatlıcı bi insandim zaten 🤭
Aynur57 Eliffcevdet ilk zamanlarımda yumurta çok koktuğu için yemiyorudum yeni başladım herhün bir bardak süt kayısı ceviz mutlaka yiyorum muzda bebişe kilo aldıyormuş muz yemeye başladım artık🌸
35lavanta Eliffcevdet Yumurta peynir meyve hergün muhakkak yerim hamile olmadığımda da böyle gerçi 😂😂😂😂
Estrella Eliffcevdet ceviz , kaşar, muz günlük tüketmeye çalışıyordum hamileliğimin son günündeyim şuan bir de avokado bunları kilo aldırıyor ve sağlıklı bir şekilde gelişöesine destek oluyor
Elayfers basakerdvn haklısınız, en güzeli kendin yaptığın.. insanın içi içini yiyormuş doğurana kadar ağzıma sürmem bundan sonra çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🙏🏻