Pmkcu Eliffcevdet peynir yoğurt pekmez muz ceviz elma 36.haftamdayım baştan beri hep yedim bunları şükür bebeğimin haftasına göre gelişimi kilosu iyi☺️
basakerdvn Eliffcevdet haftada iki kez balık doktorum kesinlikle yiceksin dedi . Ancak sezon kapanıyor napcaz bilmiyorum
Gastronomanne Eliffcevdet yumurta süt yoğurt kuru kayısı kuru incir fındık ceviz meyve ve taze yeşillik :)
Cnsgkdnz Gzm-- ev yogurdu kendim yapiyordm ama bakteri üretebiliyormuş bıraktım sende bi araştır istersen
Carriebradshow basakerdvn sezon geçmeden alıp temizleyip buzluğa atın. Çiftlik balığı kesinlikle tüketmiyorum. Sezon geçmeden sevdiğim balıklardan atıyorum buzluğa. Çıkınca taze gibi oluyor :)
basakerdvn ElifAhmet78 bilmiyorum ama donuk gıda paketli ürün pek tercih etmiyorum mevsiminde taze yemek daha sağlıklı. Belki OMEGA 3 takviyesi alabiliriz. Doktorum balık yemek varken nie dışardan başka takviye vereyim doğal beslen demişti.
Damyavuz ElifAhmet78 Tatlı su çuprası yiyebilir misiniz. İlla donmuş olmasına gerek yok o her zaman var.
Ubuntum ElifAhmet78 cıva seviyesi yüksek olur diye düşünüyorum tavsiye etmem. Deniz dışında yetiştirilen balıkları bile önermiyorlar
Eylulayca7 Eliffcevdet yumurta peynir süt muz garanti 🥰 kilo alması açısından cok cok onemli tavsıye ederim 😍
Hurricane kahvesever__ Hazımsızlık yapmıyor mu hem muz hem de süt kabız yapan yiyecekler hele de her sabah akşam yesek
Jan91 Eliffcevdet protein acisindan yumurta, tavuk et tuketmelisiniz, meyve, sut yogurt peynir, yesil lik bide ceviz badem gibi seyler
Betulsert prensannesi1649 sütü normal market sütü mü alıyorsunuz ? Birde kaynatıp mı daha iyi yoksa soğuk mu tüketilmesi ? ☺️
mtl3005 Eliffcevdet Sabah 2 yumurta kaşarlı tost Gün içinde meyve bide 3-4 öğün muzlu cevizli yoğurt bağımlılık yaptı artık yemeden duramıyorum 🙃