deletedmom255 Balim aynen öyle canım sırt üstü yatıp müzik açıyorum kumandayı karnıma koyduğumda da çok net görebiliyorum hareketlerini 😍
deletedmom255 Yogurtlupilav kişiden kişiye değişiyor Doktor bana zayıf olan kişilerin daha erken hissedebileceğini söylemişti ☺️
deletedmom255 Annesininumudu endişe etmeyin bebekten bebeğe kişiden kişiye değişiyor bizimkisi çok hareketli daha 12-13. Haftasında bile ultrasonda hiç durmuyodu ☺️ Sizinki uysal belliki 💕
Papatyamoms deletedmom255 bizde 20+4 uz 17 den beri net bi şekilde hissediyorum her gün kuvvetlendigini hissetmek muazzam birsey
Elcindyn deletedmom255 Bu gün tam 20 haftalık olduk 3 haftadan beri hissediyorum. İlk kıpırdandığında aman Allahım içim o kadar sıcak oldu ki anlatamam☺️ Genelde yemek yerken çok hareketli benim kız annesi gibi yemek yemeyi seviyor sanırım 🙈🙈
Muhammedamine deletedmom255 bende 22 haftama girdim bugün sizinde sat 2 nisan o zaman ☺️ Hissediyorum çok şükür ama arada duruyo her dk oynamıyor normali bu yani . Maşallah yavrularınıza
bsebse Bugun 21+1iz. Ve 2bucuk haftadir hissediyorum cok fazla siddetli degil ama esimin elini koydugumda o da hissedebilio ❤
Nazli358 19+5 im karnımın içinde sırt üstü yattığımda bir yere toplandığını ve oranın sertleştiği i hissediyorum minik minik sert olmayan tekne gibi de hissediyorum yaaa bazen sırf hissedeyim diye hep sırt üstü yatıyorum 😊🤩