deletedmom255 22. Haftamıza girdik hareketlerini artık o kadar net hissediyorum ki hiç durmuyo nerdeyse 🙈😍 sizde durumlar nasıl? 🦋
deletedmom6295 deletedmom255 14. haftadan beri hissettiklerim aynrn devam ediyot biraz daha artarak tabi ki☺️
Sugar_she deletedmom255 21 haftamda hissettim cok sık olmamak şartıyla arada pıt pıt bir baloncuk patlaması gibi Hisettim mükemmel bir duygu.
Balim Deletedmom4793 bende 19+3 canım hissediyorum sanki içimde balık varmış gibi bi his. Tenime değer gibi genellikle sırt üstü yattığımda hissediyorum
deletedmom255 Deletedmom4793 ilk önce aniden bi pıt pıt şeklinde hissettim kalp atışının biraz daha net hali gibiydi :)
deletedmom255 Yildizim kişiden kişiye değişiyor endişe etmeyin bizimkisi normalde ultrasonda bile çok hareketliydi hiç yerinde durmuyo sizinki uysal galiba 😇
brlnhrmk 20+1 olduk ikizlerimle en net bu haftalarda hissetmeye başladım genelde bu saatlerde başlıyorlar geceleri sola donsem soldaki vuruyor daha donsem sağdaki vuruyor napacami bilemiyorum 😂😂
Elifacar Balim aynı bende sırt üstü yattığımda hissediyorum su içince hemen kımıldıyo günümüzde aynı bende 19+3 günüm🤗
Deletedmom4793 Balim Ben sırt üstü pek uzanmıyorum hep yan taraflarıma ama bilmiyorum belki de hissedebilecekken ne olduğunu anlayamamışımdır
deletedmom255 Balim aynen öyle canım sırt üstü yatıp müzik açıyorum kumandayı karnıma koyduğumda da çok net görebiliyorum hareketlerini 😍
Esenglemir 19+2 yiz ikinci genelik 17.haftadan beri hissediyorum . Oturunca uzanınca hareketlerini hissediyorum . 1 2 gündür daha belirgin . Karnımda dönüyo resmen tekme atıyo direniyo . Gün boyu oynamadığıda oluyo
Haticesln 22+6 bizimde bende artık çok net hissetmeye başladım bizimki de banyoda hiç durmuyor duş alıncaya kadar arka arkaya geciriyor 🤗
Yogurtlupilav 20. Haftadayım daha hiçbirşey hissetmedim. 16. Haftada fln nasıl hissediyorlar anlamıyorum 🤷🏻♀️
deletedmom255 Yogurtlupilav kişiden kişiye değişiyor Doktor bana zayıf olan kişilerin daha erken hissedebileceğini söylemişti ☺️
Annesininumudu deletedmom255 20 haftalık olduk henüz net bi şey yok sıkıntı mi var acaba diye korkuyorum
deletedmom255 Annesininumudu endişe etmeyin bebekten bebeğe kişiden kişiye değişiyor bizimkisi çok hareketli daha 12-13. Haftasında bile ultrasonda hiç durmuyodu ☺️ Sizinki uysal belliki 💕
Gozdenur Ben 17 haftamdayim. Gecen hafta iki kere icimden bisey kayar gibi oldu. Kelebek gibi bisey hissettim. Daha hissetmedim onu 🙈