user124578 Busoo hayır haftasıyla uyumlu dedi ama birkaç gün gerideydi ben ekrandan gördüm oda sorun değil cunku ilk kızımda bir hafta geriden geliyordu minyon bir bebekti doğunca da sağlığını etkilemedi bu durum 😊
munevveralakaya46 nmtock41 mutlaka vardır sol alt köşede EFW: bu şekilde yazıyor devamında kilosu vardır resimle anlatabilsem yapacağım ama yapamadım bir türlü
MissBus Yesim619 doktor önden gidiyoe dedi mi size? Benim 22+4 650 Gr bana bile her seferinde tosbik bu bebek önden gidiyor diyor. Sizinki fahabda önde sanki :) çok korkuyorum kilosundan dolayı normal doğuramamaktan.
munevveralakaya46 nmtock41 canım benim takibim devlet hastanesinde bana verilen utroson resminde var o yüzden söylemiş tim 😇
munevveralakaya46 nmtock41 özel takipli bir hasta olarak bu sorunu yaşıyor olmanız üzücü benim doktorum her defasında söyler hatta ölçümlerini yaparken sesli düşünüyor 😂 güzel bir alışkanlık bende duymuş oluyorum
ceren_1411 emirefe-2016 ayın 25 nde gittiğimde 24+3 hafta 658 gr ve 28 cmdi 🥲 cuma tekrardan gideceğim bakalım kaç olmuş 😇
munevveralakaya46 Hilalkhrmn417 mesela bende fl 63mm yazıyor 63×7=441 çıkıyor yani 44 cm mi boyu bu şekilde mi hesaplanıyor 🤔
ElisaMom Gamzedngdn ay valla bu haftalardaki herkese soruyorum 😂 ne dedi doktor kilosu iyimisymis benimkide sizinkiyle ayni
Gamzedngdn ElisaMom evet gayet güzel besleniyor ve gelişmiş dedi çok şükür ilk kızım 3.800 gram doğmuştu