09gul Honeyinci ya ne kadar güzel işte bak benim oğlum zayıf kalıyor 😔 siz neden kilolu bebek istemiyorsunuz ki
Honeyinci 09gul eger haftani yanlis yazmadiysan benimle sadece 1 gün fark var zayif kalmiyor hatta bi tik normalin üstünde bile sayilir 😁 masallahlari var 😁 kilolu bebek istemiyorum derken 4 kilo üzerinden bahsediyorum tabi hem sezeryana daha cok yaklasmis oluyorsun hemde o bebek dahada iri olunca busefer tasimasi falan cok zor oluyor zaten bebek hep kucakta olcak 😢
Ayse_35 Zeyneptaskin ben bugün akşam üstü doğurdum, normal doğum, 3110kg , ultrason çok fazla görünüyormus, sabah kontrol de 3740kg ,doğuma yakın çatalda tekrr ölçüm old 3600kg😳 şükürler olsun , kurtuldum, sancı çok fena. 2saat icinde doğum oldu🤲
Dilhunizade emirefe-2016 35.haftamda 2850 gramdi cuma gunu 38.haftama girmis olacam kac gram olduk bilemiyorum 😬
Liva2013 Haftamda detaylı ultrasonda 502 gram 30 cm di kızım şimdi 24. Haftamdayım önümüzdeki hafta gidicem 1 kilo olmustur diye düşünüyorum
Meyraise Bsraersn sadece kilosundan dolayı mi yoksa başka bir neden mi var… Benim doktorum sadece henüz kanala girmedi diye sezeryan diye diretiyor ama ben süremin sonuna kadar bekleyeceğim, Allah mutlaka gösterir ona yolunu, doğumdan daha mucize olan bir şey varsa o bebeğin orada yasaması, onu orada 9 ay yaşatan ordan çıkışının da vaktini sekilini elbet bilir… Böyle telkin ediyorum kendimi, ve doktorların bu aceleci ve anlayışsız tavrını sonuna kadar kınıyorum…
munevveralakaya46 nmtock41 mutlaka vardır sol alt köşede EFW: bu şekilde yazıyor devamında kilosu vardır resimle anlatabilsem yapacağım ama yapamadım bir türlü
Hilalkhrmn417 Yasemincee ultrason kağıdında fl diye bir değer var onu 7 ile çarpın çıkan sonuç bebisinizin boyu 😉😊
munevveralakaya46 Hilalkhrmn417 mesela bende fl 63mm yazıyor 63×7=441 çıkıyor yani 44 cm mi boyu bu şekilde mi hesaplanıyor 🤔
4858 Hamile_anne27 sabahları 1 yumurta mutlaka yeşillik zeytin kaşar pekmez gün içinde de 1 bardak kefir 1 kase yoğurt 1 muz bu tarz şeyler