Aslannnn Tiredmother Hayirli olsun kuzumm cook sevindim sanki ben hamileymişim gibi 🤣😂😂 resmini atarmisin bana merak ettim hevesleniyorum böyle olunca 😊😊❤ instagram hesabin var mi varsa @aslannn.727 hesabim bekliyorum resmini🤣❤❤
Tiredmother Aslannnn konuşmuştuk seninle daha önce ordan atarım tabi 😄 inşallah diğer ay gibi kimyasal değildir çok korkuyorum😔
Aslannnn Tiredmother ayy cok sevindim canım baya belli ikinci cizgi silik falan degil 😊😊 Darisi bana insallah senin adetine kac gun vardi canim ❤
Meryemnltrkygr Aslannnn yook yapmadim ben sabahi bekliyorum yaa bel agrim var bacaklarima vuruyo hafif hafif korkuyorum. Bi yandan da hissediyorum var gibi.
Tiredmother Aslannnn 10 eylüldü benim gün. Ya ben çok Umutlu değildim bu aydan tamamen Ümit kesilsin diye yaptım. Yap bence ya hayırlısı olsun yine de çıkmazsa adetine var daha zaten geç döllenmedir deriz 🙏🏻😍
Tiredmother Aslannnn ben hep dayanamayıp erken yaptığımdan silik çizgi bulmaya çalışırdım flaşla 😂 ilk defa böyle net kalın çizgi çıkınca çok şaşırdım ya sürpriz flan yapcaktım eşime o anın heycanıyla testin fotosunu atmışım🤦🏻♀️😂
Mervesya NurayTatanKaya yaptım canım küçük kaseye goz kararı bal tarcın cörek otu karıstırdım adetin 2. Gunu ac karnına 1 tatlı kasıgı yedım 10 gun yedım 10 gun yedikten sonra 1 hafta gün aşırı ilişki o ay hamile kaldım
Meryemnltrkygr Tiredmother hayırlı olsun canim allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallaahh
Tiredmother Meryemnltrkygr inşallah canm kanda ultrasonda görmeden umutlanamıyorum çok fazla kimyasal yaşadığımdan
Aslannnn Meryemnltrkygr bende yarin sabah yapsam mi ki acaba 🤔 Dayanamıyorum varsada yoksada belli olmaz mi ki yarin 😊
Mlkkkkkkk Mucizem__1 14ünde haberleşelim... benim hep düzensiz 32 ila 36 günde bir adet olduğum için tam tahmin yürütemiyorum ama ayin 14ü 36. Güne denk geliyor...
Aslannnn [bilinmeyen] hem adet olacakmişm gibi hemde acaba hamilemiyim hissi cook karisikk duygulardayizz 😆🤣