Aslannnn NecipBernaSvey haklisin galiba 😊 Birazda belirtileri biz psikolojik yaşiyoruz galiba 😆 napalim bir umut işte ❤
Aslannnn Mlkkkkkkk Hic öyle düşünme canim hamilelik belirtileriyle adet belirtileri cok benziyor umudunu yitirme Allah hepimize bu ay güzel haberler vermeyi nasip etsin 😊😗
weallwantlove Aslannnn edward sendromuydu diğer adıyla trizomi 18. Vücudunda sakat olmayan yeri yoktu meleğimin. Karnımda öldüğü için 24. haftada ölü doğum yaptım malesef
Aslannnn weallwantlove anladim canim basin sagolsun uzulme melegin seni beklicek ❤ Buda bizim imtihanımiz Rabbim daha sağlıklı nesiller bahşetsin bizlere
Papatyamoms Fznr sabredebilirsen biraz beklesen daha iyi olur gibi kuzum eğer şuan varsa bile rahme bile daha yeni yerleşmiş olur bu değerlerle
Papatyamoms Fznr inşallah güzel sonuçlar çıkar arkadaşım 😊 beni bul yaz mutlaka aklina bisey takılırsa da sor , gebelik istediğim zamnlarda baya bi yaladim yuttum herşeyi çok okuyordum yardımcı olurum :) başka sormak isteyen arkadaş varsada yardımcı olurum
Mlkkkkkkk Mucizem__1 14ünde haberleşelim... benim hep düzensiz 32 ila 36 günde bir adet olduğum için tam tahmin yürütemiyorum ama ayin 14ü 36. Güne denk geliyor...
Tiredmother Benim içimde regl olcam gibi bi his var hiç hamile gibi hissetmiyorum bu sefer test bile yapasım Yok o yüzden ya 😂 ben diğer aya kaldım galiba kalan arkadaşlara başarılar😄
Aslannnn Tiredmother valla bende kendimi zor tutuyorum 🤣🤣🤣😂 ama kararsiz kalip kendimi strese sokacagima 2 gun daha bekleyip net sonuc olmak daha mantikli geliyor sonra frenliyorum kendimi 🤣🤣
Tiredmother KIZLAAARRR TEST YAPTIM BAYA BELİRGİN İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRDÜM ADET GEÇTİKTEN SONRA KAN TESTİNE GİDİCEEEMMM
Aslannnn Tiredmother Hayirli olsun kuzumm cook sevindim sanki ben hamileymişim gibi 🤣😂😂 resmini atarmisin bana merak ettim hevesleniyorum böyle olunca 😊😊❤ instagram hesabin var mi varsa @aslannn.727 hesabim bekliyorum resmini🤣❤❤
Meryemnltrkygr Tiredmother hayırlı olsun canim allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin insallaahh
YaprakBakiran Tiredmother cnm hayırlı olsun ama keşke düşüklerinin sebebini net öğrenip hamile kalsaydın😞