Esenkaplan Deva22 ben kalkıp oturamıyorum inanır mısın oturmaya kalkarken karnim sertlesiyor aciyor yavaşça donmeye çalışıyorum artik bende yana yatmaktan yanlarım acidi
linamom Kızlar ben de dönüyorum sürekli ve sağda yatmayı çok seviyorum bebek sağda olunca üstüne yatmış ezmiş gibi hissediyorum ayakları hareket ediyo hemen bi zararı olur mu üstüne yatmanın 32.hafta🥺
Esenkaplan linamom benimde bebek solda istemsizce gece solda ustunde yatiyor gibi hissediyorum bisey olmaz bence amniyon sivisinin içinde
Esenkaplan Sinoooom ay ne güzel bende koltuk kanepede yatamıyorum ya yatak daha rahatıma geliyor bide ben simdi bisey yapamiyorum yemek bile kaynanamda kalıyorum o yuzden tek bir yatakta yatma şansım var 🤣
Hilalkhrmn417 Esenkaplan herşey normal resmen acıyla uyaniyorsunuz değil mi 38+4 ’ten bildiriyorum hala devam bazen karnının icinin agridigini hissediyorsunuz.. saginizda solunuzda bacaklarınızın arasına yastık koyun birazda olsa azaltıyor ağrıyı..
Esenkaplan Hilalkhrmn417 yastıksız yatamıyorum aynen ya karnimin ici ustu aciyo sizin az kalmis hayirlisi ile İNŞALLAH
Zeynp24 Esenkaplan bende 36+3 um canım aynı şekilde sağa sola dönmekten sabaha kadar uyuyamiyorum 38 gelsin doğsun ıstiyorum artık
Esenkaplan Zeynp24 bende o durumdayım birde burun tıkanıklığı eklendi sag salim alalim kucağımıza İNŞALLAH
Yigitinannesiyim Esenkaplan 35+2yiz sağa dönünce sağım sola dönünce solum ağrıyor belimi söylemiyorum bile
Eda_Esen Esenkaplan 33+3 bende sürekli öyleyim dön dön artık yıldım 2 saatte olsa uyanmadan bi rahat istediğim pozisyon da uyumak istiyorum sola yat sol tarafım uyuşup ağrıyor sağa yat yine aynı bazen artık iki tarafa da ağrıdan yatamıyorum kalkıp evin için de geziyorum
Eda_Esen Esenkaplan yüz üstü sırt üstü ağrısız acısız istediğim pozisyon da uykum bölünmeden bi 2 saat uyuyayım o bile yeter
Firuza008 39+2 bende canım uyumak çok zor hiç bir türlü rahat olamıyorum sağa sola yarım saate dönüyorum))