Esenkaplan Kizlar uyuyamıyorum saga sola dönmekten 😔36+3 deyim sizde durumlar nasıl dönerken bile karnim kasılıyor
Zeynokus Esenkaplan bende ayniyim 35+0 bu kasilmalar normal mi fazlamı anlamıyorum artık surekli sert oluyor karnim 🤔
NezihaB38 Esenkaplan bende çok dönüyorum 🤭 artık yoruluyorum dönmekten yavaş yavaş dönerseniz Allah’ın izniyle birşey olmaz 38+0 🥰
Turkaninalli Esenkaplan Bende çok dönüyorum. Bana hep sola yat dediler ben kendimi hep sağda bulunca pat hemen dönmeye çalışıyorum ve bu durumdan çok yoruldum ve benim daha yolum uzun 🙈
mucizegebelik6 Bende oyleyim agrim oluyor 36+0 Mide yanmam eksimesi felaket zor oluyo bide bebek tas gibi oluyo kasılıyor karin agrim oluyo bel agrim oluyo neyseki iki gün snrA randevum var
Esenkaplan mucizegebelik6 benimde canım aynen o şekilde bazen de mide yanması yaşıyorum bel agrim sirt agrim da var
Klcaysgl Esenkaplan eşimde kiziyo bana dönmd dolap oldu çocuk içerde bak bişey olcak diye ama doktora sordum sıkınti olmaz demişdi 🤷
mucizegebelik6 Esenkaplan bebekde büyüdü bazı hareketleri kaburgalarımı acıtıyor en son 33 de gitmistim kilo olarak biraz iri demisti. İlk doğumum olcak sezeryan katar verdik 18 nisanda bakalım insallah
Esenkaplan NezihaB38 yavas dönüyorum done done basim dondu🤣oo siz yolun sonundasiniz hayirli doğumlar olsun saglikla
Deva22 Esenkaplan benim de sürekli yan yatmaktan kalçalarım acıyor o yüzden de yarım saat geçmeden dönüyorum sabaha kadar böyle devam ediyor bir de donemiyorum önce oturur pozisyona geçiyorum sonra dönüyorum karnım taş gibi oluyor ben de çok tedirgin oluyorum valla
Esenkaplan Deva22 ben kalkıp oturamıyorum inanır mısın oturmaya kalkarken karnim sertlesiyor aciyor yavaşça donmeye çalışıyorum artik bende yana yatmaktan yanlarım acidi
Sinoooom 3 haftadır ağrı sızı yok karnımdaki sertlik bile rahatsız etmezdi yine de uyuyamıyordum sürekli dönüp dur ama dün yatak odası değil de oturma odasındaki köşelikte uyudum öyle bi uyuma yok😂 ilk defa nefessiz uyumuşum ya skskksksks yer değiştirin 😍
Esenkaplan Sinoooom ay ne güzel bende koltuk kanepede yatamıyorum ya yatak daha rahatıma geliyor bide ben simdi bisey yapamiyorum yemek bile kaynanamda kalıyorum o yuzden tek bir yatakta yatma şansım var 🤣