eso14 Kızlar bi ben mi böyleyim bilmiyorum. Bi insan yemek yedikten yarım saat sonra acıkır mı. Doymak bilmiyorum sanki. Rahatsız olmaya başladım bu durumdan… sizlerde böyle misiniz. Haftam 35+5
Edahoso eso14 ben yiyip asla kilo almayanlardandım ve çok acıkmazdım aynı senin gibi şimdi tıka basa yiyorum yarım saat sonra karnım sanki bomboş eşim artık şok oluyor gerçekten aç mısın diye 😂 hiç bu kadar yememiştim hayatımda ve şuan 26 haftalığım😂😂
Hacer13 eso14 30 haftadayım aynıyız🙈 istemsiz bi şekilde acıkıyorum yani oysa az da yemiyorum ama midem kazınıyor özellikle gece
Busraaras_ eso14 bende 35 haftalıgım hiç doymuyorum gece kalkıp galeta falan kemiriyorum hemen acıkıyorum cok kilo almadım ama asırı acım hep açım 😊😊😊
Hacer13 eso14 kız ben de kendimi tek sanıyordum skfzkds yatak odamda yanı başımda çubuk kraker kek falan oluyor kendime erzak hazırlayıp yatıyorum gerisini sen düşün yani 😂😂
iremcannn1907 eso14 olsun al gitsin bebek sağlıklı olsun önemli olan o 😂 doğumdan sonra 25 kilo gitti bile bende 😂
Serapmehmet_19 eso14 eveeet biz tam da öyleyiz asla doymuyoruz, 37+2 haftalık olduk sağ salim bi doğursaydım bu gidişle 90 olcam doğurana kadar 😅
eso14 Serapmehmet_19 aman yarabbiiimmmmmmmm Allah hepimize yardım etsin yoksa kapılardan geçemicez 😅😂
eso14 elfkara aşırı sinir bozucu bi durum. Bide sanki başka bi seçeceğim varmış gibi çemkiriyorum gofretlere çerezlere 😅
eso14 Hacer13 hahahahahhahaha ben bir kere öyle yaptım kocacağzım resmen ağzını açıp bu gerçek mi demişti sjsjsjjs zavallım yatakta da adama pek yer bırakmadım 😀
Serapmehmet_19 eso14 valla öyle gösteriyo durum😅, sağlık olsun yaa bebişlerimiz için yiyoruz öyle düşünüp daha fazla yiyelim nasılsa onlarda faydalanıyorlar🤭
Sevgibbd eso14 bende o durum var ama gündüzleri yemek aklıma gelmez geceleri dünyayı yesem doymayacak gibiyim 37+2 yazarken bile ne yesem diye düşünüyorum😋😋😋