CansuDRY Edabykl 5+6′da keseyi karından çok zor gördük. Vajinal istemedim. 6+5′te kalp atışını duyduk(karından). 12+2′de cinsiyetini bile öğrendim ben. Gözükür tabii ki.
Edabykl CansuDRY ters rahim olunca genelde ilk 3 ay icinde gözükür diyolar o yuzden merak ettm acaba gozukurmu diye iyi bari ya gozuksun yeterki karindan 🤲🏼🙈
CansuDRY Edabykl Ters rahimle 3.gebeliğim. Hiç o kadar hafta karından görülmediği olmadı. Bebek büyüdükçe rahim ters kalmıyor. Olması gereken yere kayıyor. 12 haftada da bayağı büyümüş oluyor zaten.
Edabykl Smv ne guzel ya erkenden gozukmus en son gittiğimde 8+1 di gözükmedi karnimdan simdi yarin gidicem bakalim gozukcekmi karnimdan
hulyaca Deletedmom7373700 benim de randevum cuma günü 🥰 inşallah bu sefer net şekilde hamilesin der doktorunuz, keseniz görünür. Duam sizinle 🌸
hulyaca Edabykl benim de rahmim ters ama demek ki herkesin karnından görülme zamanı farklı canım. İlk gebeliğim de öğrenmiştim ben de rahmimim ters olduğunu. 7+2 de vajinal bakılmıştı. Bi daha ki gittiğim de karından bakmıştı. Sizin de görünür bence ☺️