Edabykl İlk ogrendigimde bebek gozukmemisti 8.haftada bile gozukmedi karnimdan alttan muayne ile gözüktü doktor ters rahim dedi suan 12+3 um yarin ikili test icin ultrasonum var acana karnimdan gözükür mü
dezgi Edabykl benimde ters tarım 5 haftalık iken karında kese 6. Haftada bebek ve kalp atışı göründü bence sadece onunla ilgili değildir
Deletedmom7373700 Edabykl benimde doktor rahim hafif içe dönük demişti. O yüzden ilk aylarda normal gözükmüyor dedi. Sanırım ilk 3 ay falan vajinal bakmaya devam edecek 😂🙄
Edabykl İnsallah benimkide gözükmüyor alttan muayne alışık oldugum bu durum değil biraz çekiniyorum boyle olunca dedim yani artik büyüdü 12 hafta oldu gözükür galiba benide sıkıntıya sokmaz 🙈
Edabykl Benimde öyle gözüktü ama vajinal bakıldı suan tereddutteyim 12 haftalik oldu yinemi vajinal gözükür karnimdan gözükür mu diye merak ediyorum daha sonradan gittinizmi muayneye gozuktumu karindan
Edabykl Deletedmom7373700 allahimmmm 🙈 ins yarın gözükür karnimdan da benide sıkıntıya sokmaz yaaa artik karnimdan görünsün 😂
Deletedmom7373700 Edabykl valla bende onun için dua ediyorum. Daha keseyi göremedik biz maalesef. Beta baktık sadece. Net hamilesin de demedi doktor. Cuma yeniden gidicem. İnşallah hem kese görünür hemde normal bakar artık 🥲
Melekistan Edabykl benim gözükmüştü 12 de ters benimde rahim idrara sıkışık git bi tık faydası oluyor
Edabykl Deletedmom7373700 insallah gozukur bende ilk gittigimde karindan gozukmedi iki hafta bekledim oldum 8 haftalik yine karnimdan gozukmedi dedi alttan muayne etmem lazim bos gebelik olabilir bi korkmadim degil sonra alttan muayne edince gözüktü simdi 12+3 uz insallah sende görürsün 🤲🏼🤲🏼
hulyaca Deletedmom7373700 benim de randevum cuma günü 🥰 inşallah bu sefer net şekilde hamilesin der doktorunuz, keseniz görünür. Duam sizinle 🌸
zeynepsakr Benimde rahmim tersmiş. Sanırım 9 yada 10.haftada karnımdan gözükmüştü ikili testtede artık zaten karnımdan görünüyordu. İnşallah sizinkide görünür yarın😊🌸
Deletedmom7373700 Edabykl bende çok korkuyorum. Bana da aynısını söyledi. Betam 211 çıktı. Cuma günü bakalım inşallah hayırlı haberler alırım. Tedirginim
Esraa-y Edabykl görünür canım merak etme bende ters rahimliyim 8. Haftamda karından gördü ilk altı haftada kalbini duyamayınca vajinal bakalım dedi kabul etmedim bekledim su an 15 haftalık olduk ve Allah’a çok şükür her şey yolunda içini ferah tut
Edabykl Deletedmom7373700 insallah guzel haberler alip bebegini gorursun bol bol dua et Allahim nasip etsin insallah 🤲🏼
Edabykl Esraa-y yaaa teşekkür ederimm insallah karnimdan gözüksün artik her defasında alttan muayne olmayi hic istemiyorum 🙈