Berilimnur greenwich teşekkür ederim..evet çalışıyorum ama evde olmak istemezdim evde daha çok bunalıyorum şikayetlerim sanki daha da artıyor okulda unutuyorum biraz daha
minikturtam1 Kbraberk beninde hamile oldugumu öğrenmeden önce eksi ekşi şeyler yemek istiyordum. Sürekli şalgam faln cekiyordu canim. Su an eskisi kadar değil ama hala eksi seyler yemek istiyorum.
Deniz34_ Ahh nasıl imrendim bulantısı olmayanlara 🥴ben perişan durumdayım sabah mıde bulantısına uyanıyorum 4+3 te ogrendım besıncı haftaya gırınce basladı suan 5+5 iz bikaç gündür hiçbsey yiyemyrm su bile içemiyorum 🥺
greenwich Deniz34_ Allah yardımcınız olsun ben de eli kulağında diyorum ama inşallah böyle devam eder bulantınız…böyle olunca da şaşıracaksınız belki ama hamile olduğumu unutuyor gibi oluyorum içimden bir ses daha fazla belirti olsa da hissiyatım artsa diyor saçma gelebilir 😅
greenwich Deniz34_ bulantımız* olucaktı inşallah daha sakin bir döneme girersiniz günler geçtikçe hafifler Allah yardımcınız olsun
greenwich Berilimnur kesinlikle doğru… bugün mesela dışarıya çıkınca unuttum sanki dün ve ondan önceli gün evde olunca insan sanki kendini daha çok dinliyor
greenwich greenwich bulantımız* olucaktı inşallah daha sakin bir döneme girersiniz günler geçtikçe hafifler Allah yardımcınız olsun