ikizlerin_annesi__ Valla bana hissedilmiyor dediler buradan. Korkusuz girdim gerçekten. Ne de olsa hissetmeyeceğim diye. 5 dk sürdü ama. 5 dk da çocuk cıkmış. 14:10 da başladılar 14:15 de çocuk cıkmış. 20 dk da beni dikmişler. 2 dr girdiler ama. İyiki de öyle olmuş gerçekten. Hızlı bitti en azından. O 5 dk bana yetti de arttı. Ben çok hissettim canım ne yalan söyleyeyim. Çığlık çığlığaydım normal doğum gibi. Hatta doktorum bana baskıları yoğun hissedeceğim konusunda uyardı. Ameliyatta da , sana söylemiştim bunları konuşmuştuk az sabret vs dedi. Travmam oldu cidden ki doktorum çok iyidir. Gerçekten hala daha söylerim. Eşimde girdi benimle. O çıktı sonra bebek çıkınca. Bana da sakinleştirici vermişlerdi bebek cıkınca. Çıkmadan veremiyorlarmış. Bir daha olursam genel olurum. Ama Epidural sonrası ağrı çok olmuyor canım. O konuda iyi geçti benim. Baş dönmesi mide bulantısı vs yok. İlk kalkış aman aman zor olmadı. Hiç bir komplikasyon yaşamadım. Doktorlarım çok iyiydi çünkü. Bebek çıkana kadar dayanırım diyorsan, Epidural olmaya değer bence. Benim 5 dk sürdü ben avantajlıydım. Ama normalde 10-15 dk sürüyormuş. O kadar mümkün değil dayanamam.