bernars Merhaba aranızda eşi askeri personel olup kiliste görev yapan var mı? Memnun musunuz artısı eksiki var mı nelerdir yardımcı olur musunuz lütfen 🙏🏻
Sl_kyz25 Sultaner geçen yıl 14 haziranda açıklandı yanlış hatırlamıyorsam bu sene de öyle açıklayacaklarını düşünüyorum
gamzeminaaa Sultaner şimdi sordum haziranın sonu gibi olur dedi eşim. Bugün arkadaşı tayin daire ile görüşmüş onlar soylemis
bernars Sultaner jandarma mısınız? Nisan 1 gibi tercihler yapılacak bizim tam atamamız temmuz ayında inş
bernars gamzeminaaa benim eşim jandarma piyadeye göre bi tık daha iyi gibi sanki çalışma şartları vs ama tabi tamamen nasip
bernars gamzeminaaa gerçekten öyle görev yeri nedeniye şuan ayrıyız doğuma nasıl ayarliyicaz bilemiyoruz 🤦🏻♀️
gamzeminaaa Sultaner öyle hakkınız var cnm. Benim eşimde astsubay bakalım . Kısmet biz 2 yıl daha buradayız.(İstanbul)
Sultaner bernars annesi kanser onun için istedi oluyor dediler bakalım bekliyoruz inşallah olur bizde Konya dayız 3sene daha durmak istemiyorum burda
Pineapplemom Baska bir yer isteme sansı var mı karsısı suriye oldugu için hareketli bir bölge malesef
bernars Pineapplemom henüz tercih yapmadık orayıda düşünüyorduk ama içimden pek yazmak gelmiyor açıkçası bende pek iyi duymadım çünkü