bir_pasa_annesi İyi akşamlar kızlar 7+4 hamileyim bulantidan dolayı doktor bu ilacı verdi (prilam Dr) 2 gündür içiyorum ama kafamı uykudan kaldıramıyorum sizde de oluyor mu kullanan var mı aranizda sersemliyorum gibi
NurNaz bir_pasa_annesi bende kullanıyorum canım ama öyle sersemlik yapmadı doktorum 2 tane iç dedi ben uyumadan 1 tane içtim faydasını gördüm
Kizilkafaa bir_pasa_annesi Canım bence gece uyurken iç, eğer cok kötü olursan gün içinde akşama doğru tekrar içersin
annelikyolculugu2875 bir_pasa_annesi hamileliğimi sayesinde rahat gecırdıgım ilac. 32+4 haftalıgız en basından beri kullanıyorm içmedgm gün klozet basından kusmaktan kalkamıyorm ama dedgnz gbı baya uyku yapıyor bende de . Gece yatmadan içiyorm ama gun içerisinde uyukluyorm yıne de
NurNaz bir_pasa_annesi bilmem belki de canım ondan olmuş olabilir akşam uyumadan iç bidahakine bakalım yine aynısı olucakmi
Nesrincente bir_pasa_annesi gece uyumadan önce ac karna içilmesi lazım demediler mı eczanede de soylüyolar
Bendiyebiri bir_pasa_annesi gece iç diyorlar. Hem doktorum öyle dedi hem eczane. Hatta tam yatağa girdiğinde uyuyacağın zaman içmelisin dedi. Birde öyle dene bence.
Arzz Gece iki tane icmen gerekiyor diye biliyorum iki Dr a ve eczane demişti bu şekilde içmem gerektigini
Honeyinci Bende geceleri 2 tne ictikden sonra tuhaf bi sekilde uykum geliyordu ama sanki ruhum cikiyormus gibi o ani hissediyormusum gibi tuhaf seyler oluyordu 😂 sonra 1 e indirdim geceleri düzelmisdi.
bir_pasa_annesi annelikyolculugu2875 hm o zaman ilacın etkisi uyku bende ilk kez kullandığım için korktum açıkçası
bir_pasa_annesi tuce2 öyle yapacam artık cnm çünkü dayanamıyorum oğlum da var mecbur onla ilgileniyorum uyumanam lazım 🥰😅
bir_pasa_annesi freedyaq folik asit folbiol haftada bir alıyorum bir de her gün elevit kullanıyorum doktorum dedi herhalde onun için de de var folik asit
SunnyG bir_pasa_annesi günde 4 taneye kadar içilebiliyor. Ben bu şekilde bir aydan fazla kullandım. Problem yaşamadım
170217 bir_pasa_annesi işe gidiyorum sabah servisle içmezsem kusuyorum mecbur içmek zorundayım serviste uyuyorum falan ama zor yaa