vveraa https://resimyukle.io/r/yjE7BW5cnF Kızlar ilk defa ovulasyon kullanıyorum pazartesi daha koyuydu yaptığımda sizde yumurtlama çatlama olmuş mu? Pazar ,cumartesi ve cuma günlerini değerlendirebildik pazartesi salı şehir dışına çıkmak zorunda kaldım sizce bebek tutma ihtimali var mı?
Habus vveraa bunların hepsi bir günün mü yoksa pazar, pazartesi ve bugünün testleri mi? Henüz çatlama olmamış bu arada
cemreee__ vveraa evet canım çatlama olmamış gibi daha istersen havuç ye çatlamasına yardımcı oluyormuş sanırım Habus
Aysekdrt vveraa bende ovulasyona başladım bu ay. Biraz geç oldu başlamam ama ilk günden yumurtlama gördüm inşallah hayırlı sonuçlar elde ederiz. 🍀
Burcu0707 vveraa suya dikat edip mi yapiosun tesleri 2 saat idrar tutarakmi?.neden soruyorsun dersen t cizgisi yeterli koyulukta hicbiri degil c daha baskin hala ben yumurta oldugunu dusunmuyorum kac dk sorna resim cektin oda onemli 10 dk sornasinin onemide yok teste devam etmelisin.
vveraa Habus pazar pazartesi ve bugünün testleri yani en son pazar ilişki oldu hafta sonuna kadar da olmaz çatlasa da tutar mı onu da bilemedim
Habus vveraa yarın çatlaması lazım aslında 3 gün falan olgunlaşma olduktan sonra çatlıyor. Havuç yiyin veya suyunu için 💃🏻 Pazar ilişki olduysa tutma ihtimali var spremler vücutta 3-5 güne kadar canlı kalabiliyor diye biliyorum 🙏
cemreee__ vveraa canım inşallah tutar spermlerin 72 saat yaşadığını söylüyorlar o yuzden içini rahat tut sen havuç ye iki üç tane, eğer değerlendirme şansınız varsa da yarını falan değerlendirin çünkü yarına çatlamış olur allahın izniyle 😊
vveraa cemreee__ ay yok maalesef yumurtlamadım yumurtlamadım şehir dışına çıkınca yumurtlayasım tuttu😄 hayırlısı ya yedim şimdi birazdan birdaha yerim 🙈 olmazsada canım sağolsun😅
Nazendehanim cemreee__ yumurtlama gününü denk getirmek yetmiyor mu çatlamaya da mı dikkat etmek lazım
Habus vveraa iyi yapmışsınız çatlamazsa yemeye devam edin 😂 neden ki çok geçmemiş üzerinden bence umudunuzu da yok etmeyin olabilir yani 🌸
vveraa Burcu0707 ya şöyle çok dikkat edemedim 2 saat bişey içmemeye çalıştım ama idrar tutmamak olmadı 2 gündür ok 2 saat bişey içmemeye de dikkat edemiyorum pek
vveraa Burcu0707 birdeee son testi bugün yaptım çektim direk diğerlerini önceden yapmıştım hepsini bugün çektim pazartesi olan testim daha koyuydu kuruyunca böyle olmuş
Burcu0707 vveraa teste devam et.birde iliski bir gun arayla dene teste bile gerek kalmaz tutar.birde ters kopek pozisyonuda dene rahmi ters olanlar olabiliyor
Gorkim vveraa sen yarın gene test yap çift çizgi ikiside gene belirginse bir gebelik testi yap yada hormonlarına baktır
cemreee__ Nazendehanim yani çatlamada önemli diyorlar ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim ama ondan önceki ay çatlamayı değerlendirmemiştim sadece yumurtlamayı değerlendirdim olmuştu mesela ama burda okuduğum kadarıyla herkes çatlamayıda değerlendirin diyor 😊
vveraa Gorkim ya 20 gün önce herşeye bakıldı temiz çıktım gebelik için neden yapayım pazar günü ilişki oldu 3 günde tutmaz ki🥲