siringokce Hafta serklaj oldum 36. Hafta dikişlerim alındı …Dr normal muayene odasında aldı dikişlerimi …çatala çıktım Dr spekulumu altima sabitledi ve makasla aldı ama benim dikişi alacak makaslar kesmedigi için biraz zorlandım ben birde kendimi kastım … Şimdi 37+5 olduk normal doğum için kızımı bekliyorum
Gokakintt siringokce darısı bana insallaj. Bende haftaya pazartesi gidicem 37 de alacak dikişleri. Dikiş alınırken Cok can yakıyor diyorlar nasıl bende onu düşünüyordum
siringokce Çok ağrı olmuyor ben kendimi kastım o yüzden kendi canımı kendim yaktım birazda . Korkmayın Dr hemen ipi kesip alıyor hissetmiyorsunuz bile ipin kesilip alındığını . Sadece alındıktan sonra 3-4 gün az az kanama oluyor yanınızda ped götürebilirsiniz
Hllglc “Serklaj olan güzel anneler burdan sohbet edelim mi” isimli bir grup var. Orda serklajlı çok hamile var ve aktif tecrübe paylaşımı yapılıyor. Etiketleme nasıl yapılır bilemedim o sebeple tartışmanın adını yazıyorum.
siringokce Gokakintt canın yanmıyor canım aslında ama ben kendimi kastım birde dikişi alacak iki makasta kesmedi o yüzden kasildim üçüncü makas geldi Dr aldım bitti falan dedi bir baktım almış bile dikişi hissetmetmedim bile yani
siringokce Gokakintt benim ki 15 dk civarı sürdü oda giyinmem vs hepsi içine eğitim araştırmada olduğundan herhangi bir ücret ödemedim canım
Sultaner siringokce merhaba şey sorcam bende 25. Haftadayım 15 gün oluyor serklaj olalı kasıklarım geriliyor böyle sanki karnım patlayack gibi oluyor normal mi sizde oluyor muydu
siringokce Sultaner benimde serklaj sonrası kasıklarımda ağrılar oluyordu yemek yaparken sandalye de oturarak yapıyordum sürekli uzanıp yattım açıkçası . Bulaşık makinesini bile sandalyede oturarak boşalttım .
Elife_mn Kızlar 37+2 ile dün normal doğum yaptım rabbim bütün isteyenlere bekleyenlere nasip etsin inşallah
Sultaner Elife_mn amin inşallah bizlere de dua edin inşallah o haftalarda doğumumuzu sağlıkla yaparız bebeğimizi sağlıkla kucaklarız