Akbulut0103 Esrabilgihan Seninle aynıyız bende 8+2 tüp bebekle hamileyim. 5.hafta kanamam oldu gittim hemen keseyi gördük 6. Hafta kalp atışlarını. 6 hafta kanama alanı çevrelenmişti iyiye gidiyor dedi dr ama lekelenmem devam ediyor hala. Her gün progestan iğne vuruluyorum bir de estrofem içiyorum sabah akşam. Yarın kontrolüm var kanama alanı azalmıştır kaybolmuştur inş. Bol bol dinlen ben bir yemek için bir de lavabo için kalkıyorum. Bu durum tüp bebeklerin çoğunda oluyor sanırım. İnşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız.🙏
Esrabilgihan Akbulut0103 ayyy cnm.benmm insallahh bnde gobekten progestan kllniom agizdan gu de 3 kere duphaston kllaniyom doktora gttkce kalcadan igne vuruyor bnmde lekelenmem devam edio kuzum ilaci icince kesilio ilacn etkisi gecince yine leke glio iciom gecio
1299 Esrabilgihan ıkıncı hamılelıgımde hıc bır sıkayetım yokken kontrol esnasında dr dışarda kanaman varmı dedı hayır dedım kesesinın dısı tamamen kana alanıyla dolu dusuk tehlıken vr dedı ıgne verdı o zamanda cok şukur bı skıntı olmadı gectı kendılıgınden
Esrabilgihan 1299 ayyyy insallah benimde gecer kuzum banada dusuk tehliken var dedi o yuzden morslim sifir
Akbulut0103 Esrabilgihan ben kalçadan kullanıyorum progestanı birazcık zor oluyor ama 12.haftaya kadar devam edecekmişim. Tedavinizi nerede yaptırdınız merak ettim ?
1299 Esrabilgihan her soylenene kulak asmayın tup bebek oldugu ıcın sızın bıraz daha dıkkat etmenız lazım tabıkı Allhın ıznıyle bişey olmaz ınşAllh ☺️
ggkca Esrabilgihan merak etme bi bakarsın geçmiş, sen yeterki dikkat et ve yüreğini ferah tut, stres yapıp kendini üzüp bebeğini de strese sokma, İnşallah Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağına alırsın ❤️
Esrabilgihan Akbulut0103 ben gobekten kalcadan haftada 1 kuzum bahceci saglik remzi abalida yaptrdm sen cnm
Ayse254 Esrabilgihan 7. Haftamda başladı 12. Haftamda kapandı kanama alanı ara ara dışarıya da kanamam oldu şuan 37+3 oldum korkmayın hiç Herkesin başına geliyor böyle şeyler 😊
Esrabilgihan Ayse254 bnmde 7 haftada kanama ile gittim oyle ogrendim smdi 8+2 deyim ama kanamam disari y9k ara ara kahve leke oluyor ins gecer benmde
Akbulut0103 Esrabilgihan oohh maşallah. Benimde ilk denemem tuttu ilk olduğu içinde tek konuldu. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.🙏☺️