Bgmk Aryasmom benim yarın çatı muayenem var bakalım. Üç gün önce biraz ağrım vardı heyecanla hastaneye gittik gecenin bir yarısı açılma yok dedi. Yerleşiyordur diyor bi de ebe 😅 inşallah kanala girmiştir artık da çok bekletmez
Bgmk Merv066 bizi bu hale sokan bebeklerimiz inşallah beklettiklerine değer bir şekilde doğarlar annelerini çok üzmezler kolaycacık doğarlar 🙈
Aryasmom Bizim doktorumuz da 40 dolduktan sonra çok bekleyemeyiz bebek riske giriyor gelmezse suni sancı veririz dedi. Ama ondan da çok korkuyorum inşallah gerek kalmaz🙏🏼🙏🏼 Bizim ilk doğum da 40+1 de olmuştu bu kızlar da hep naz hep naz😁
Bgmk Aryasmom benim doktorum da 41 e kadar bekleriz dedi ama suni sancı taraftarı değil ya bebeği strese sokar kendi sancınla doğur diyor. Ama kendi sancılarım gelmiyor 😂
Aryasmom Bgmk ben de gelmezse bekleme taraftarıyım. Her gün nst ve ultrason çektirip bekleyenler oluyor.
Bgmk Gamze-38 bu kadar zor mu 😅 ben artık gözümde bir kere yaşayacağım nasıl olsa en fazla 24 saat sürer ama sonunda kızımı kucağıma alacağım diye teselli ediyorum☺️
Gamze-38 Bgmk her türlüsü zor aşkım ama kişiden kişiye değişir işte 😂😂 öyle düşünüp rahatlamazsak olmaz o iş 😂
Bgmk Aryasmom 41 den sonra beklememiz sıkıntı olur demişti benim doktorum da. İlk bebeklerde 41 e kadar bekleyebiliriz demişti. Tek korkum içerde kakasını yapması
Bbsb Herkes koclar icin inat falan demis ama kocun bi ozelligide sag gosterip sol vurur hic ummadiginiz bi andada kucagnzda buluverirsiniz bayaanllaaar😉😉😉
Bgmk Bbsb şansımıza kesin öyle olur zaten. Kendince bir kere yokladı hastane yolunda sancılarım durdu. Eve gönderildim birşey yok diye arabaya bindik tekrar başladı 😂 resmen dalga geçiyor bizimle 🙈 üç gündür tık yok yine. Ben ne zaman istersem o zaman gelirim diyor bize 😂
Ysmn311111 Bgmk 37+5 banada erkek bebekler geç doğar dediler ama hep hissettim 38 haftayı bile görmüycm brn dedim 😅
Bgmk Ysmn311111 erkekler değil bizim kızlar daha rahatına düşkün çıktı valla 😅😂 erkekler daha erken doğuyor maşallah
Withbaby 38+6 herşeyi yapıyorum benim kızda nazlı çıktı nst de sancı bile yok 😅 doktor 41 e kadar bekliyebiliriz dedi yeter bu hamilelik serüveni annelik leveline atlamanın zamanı gelmedi mi minik civcivim 😅🐣