Tgc_41 Bende bütün kokulardan özellikle yemek kokuları ve soğandan soğanı görünce bile kusuyorum doğuma az kaldı inşallah doğumdan sonra geçer hemen 😔
eslemsi Duyguylmz biseyi canim cekip 2 3ckez yedysem snra tiksindim biber dolmasi icin olürdum smdi adini ansam tiksiniyorum birde kiyma et filan tiksindim
Mavisinannesi2 Duyguylmz yumurta ve et 😢hamileliğin başında tavuktanda tiksinmiştim ama sonra yemeye başladım
Papatya27 Duyguylmz ilk kızımda pirinçten ikinci kızımda turşudan bu üçüncü kızım ama bunda hiç bişeyden tiksinmedim hayret ediyorum kendime 😁
benimmdunyamm Duyguylmz balık her yer balık kokuyor o balık kızarttigimiz tavayı ocağa koyuyorum ya ne pisiirrsem pişireyim balık kokuyor midem kalktı birde soslu mısır var ya ondan tiksindim kahveden tiksindim hergun 2 fincan kahve içen ben kahveye tahammülüm yok çay da öyle hiç içmiyorum
pinarpi Ben normalde de et severim kızımla daha da arttı sevgim şaşırdım herkes tiksinmiş aksine. Çay sevmezdim tiryaki oldum 😄 tek tiksindiğim patlıcan oldu sanırım durduk yere burnuma kokusu geliyor kötü oluyorum 😵
Sumiire Duyguylmz soğan et turevlerinden Cengiz Kurtoğlu şarkılarından duyunca öğüresim geliyo halen daha
Selin12- Duyguylmz ilkinde pide den tiksindim ikincisinde çay ve soğan dan üçüncüsünde dezenfektan, soğan, salça, sarımsak ve mutfaktan
ayseguuuLLL_ Ben bişeyden tiksinmedim hamileliğimin başından beri turşu yiyorum istekli olarak ama oğluşum olacak 🤰💙👶😁