Duyguylmz 2.hamileyim cinsiyeti öğrenmeme çok var ama çok merak ediyorum. Sizler nelerden tiksindiniz?
Esrakse Duyguylmz kış sebzelerinden özellikle beyaz lahana, brokoli, karnabahar. Normalde çok severim ama görmeye bile tahammülüm yok 🥴
Zarifhnm1 Duyguylmz tavuk eti , kırmızı et,yumurta, yeri geldi aç yattım tüm yiyecekler bir ara sudan bile iğrendim kokuyor gibi geliyordu peynir yiyordum sadece
funnymummy Duyguylmz ablam kızlara hamileyken etten ve türevlerinden tiksinmiş oğluna hamileyken sürekli et yiyordu 😂😂bende şimdi et ve türevi görmek istemiyorum umarım kızdır haftaya öğreneceğiz cinsiyeti inşallah 😂🙏
Duyguylmz funnymummy benimde bi oğlum var öncelik tabiki sağlık olsunda gönlümdede bir de kızım olsun var☺️ 7 haftalık daha ögrenmemize var. Bende etden ve çikolatan tiksindim ama bilemiyoruz tabi belli olmuyor yine😊
emirem24 Duyguylmz et ve tavuk🥶 ama şuan yiyorum ikisinide, hatta eti normaldede asla yemem 34. Haftadayım şuan kırmızı et bi hoş gelmeye başladı tavukta normal işte😂 ve tatlı görmek istemiyordum şuan öyle çikolatalı gofret falan yiyorum
Happymommy Duyguylmz et hala yemiyorum, izgara olan hic bir seyi yemiyorum nerdeyse. Tatli cok sevmem normalda ama hamilelik doneminde canim en cok tatli cekti ve kiz bebek bekliyoruz
Anniii Duyguylmz hiç biseyden tiksinmedim aksine hep et yemek istiyor canım tatlı tuzlu ekşi herşeyi yiyesim geliyor ilk kızımda da aynısı oldu buda kız aynı 🥰♥️