Sblbngl Serapmehmet_19 ayyy hadı inş canım bugun zaten baya sancım oluyor ama bakalım düzenli değil ama ağrım sancım felan var
Serapmehmet_19 Sblbngl yaa bugün yarın gelir desenee, hadi hayırlıca sağlıklıca al kucağına inşallah az kaldııı😍
Tugcely Serapmehmet_19 valla canım yapar büyük ihtimalle bazı doktorlar 38 de yapıyormuş sanırım doktora bağlı herhalde. valla 2 hafta daha beklemek çok zor nasıl geçer zaman bilmem belim de çok ağrıyor artık yatıp kalkmak da çok zor gelsin istiyorum artık bi an önce 🙈🙈😄
Serapmehmet_19 Tugcely aynen yaa artık zaman daraldıkça bende daralıyorum 🤭, hemen geçsin istiyorum, yarın gidicem bakalım belki de yapar çatı muayenesi, sağ salim alalım kucağımıza inşallah
Serapmehmet_19 Alshdksb ayy bitmiiş sağ salim gelsin inşallah, ben o kadar bile beklemek istemiyorum tabiki ne zaman isterse o zaman gelicek ama bana kalsa en fazla bi hafta daha dursun sonra gelsin😍😍
Alshdksb Serapmehmet_19 evet şükür az kaldı heyecan tavan yapmış durumda bekliyorum bakalım ama henüz gelmedi inatçı 🤣🤣
M-H-16 Serapmehmet_19 37+2 bizde siz gibiyiz cok heyecanlı ve sabırsız umarım sağsalim kavuşuruz bebeklerimize 🥰
Eymeninannesii217 mucizegebelik6 prki suan kac haftaliksiniz acaba ben suan tam 37 haftaligim doktorum 20 nisana tarih verdi geç diye düşünüyorum ve cok tedirginim
Bydzz Eymeninannesii217 bende 37+1 im doktorum 20 Nisan ama bu saatten sonra heran gelebilir hazırlıklı ol dedi