goksunaktas Haftadan herkese selamlar 👋 ayaklarım ve bacaklarım o kadar kaşınıyor ki önünü alamıyorum sebebini anlayamadım var mı bu durumu yaşayan tecrübeli anneler?
kahvesever__ goksunaktas benimde kaşınmaya başladığı hele karnım acayip kaşınıyor nedeni bilmiyorum 🤷🏻♀️
bsnrd goksunaktas lütfen kan testi yaptırın.bende kurdeşen ckmsti.koltuk altm,karnm ve bacgm gece kabaryordu sadece koltuk altm kasiniyordu.
kucukcivcivim goksunaktas bana önceki doktorum ödemden dolayı olur demişti ama şimdi doktor değiştirdim. Kaşınmaktan deliriyorum, uyuyamıyorum da. Yarın randevum var, bir de bu doktora soracağım bakalım ne diyecek 🙄
Haticeyurteri55 haftamdayım benimde 15 gündür her yerim kaşınıyor. Kaşınmaktan yara oldu kanıyor artık. Doktorum cildiyeye gitmemi söyledi bugün gidip kan verdim safra asitleri ve karaciğer değerlerime bakacak ama sonuç 1 hafta sonra çıkacak o zmanaa kadar da kaşıntı için hap ve merhem verdi
kucukcivcivim goksunaktas bana önceki doktorum ödemden dolayı olur demişti ama şimdi doktor değiştirdim. Kaşınmaktan deliriyorum, uyuyamıyorum da. Yarın randevum var, bir de bu doktora soracağım bakalım ne diyecek 🙄
kucukcivcivim Dark direkt söylemişti, bu kolestaz mevzusunu da şimdi öğrendim. Ve ciddi panik yaptım. Çünkü bir aydan fazladır kaşıntılarım var. İnşallah bir sıkıntı yoktur :(
Dark goksunaktas hemen sabah gidip doktora paylaşın bunu. Kan testi ister zaten. Kolestaz da olabilir ki bu ciddi bir durum. Değilse alerji olabilir ona da bir çare bulunur zaten
bsnrd Ahsen34 doktorm testi gebelk kolestazi mi diye yaptı o çıkmadı.dermatolaga gttm o söyledi.kasintiyi ihmal etmeyin gidin mutlaka
Dark 77Bebek35 gebelerde görülen bir rahatsızlık. Karaciğer enzimleri veya safra asitleri yükseliyor. Bu da kaşıntı falan yapıyor. Önüne geçilmez de ciddi sorunlar yapabiliyor
Fatoo33 Şuan bile biyandan kaşınarak yazıyorum, tüm testlerim temiz çıktı losyonlar kullanmaya başladım hafifletti şimdide sanki güneşten yanmış gibi heryerim soyuluyor 😔