Oguzhanberraselina ben kendimi anlatayım ama olumsuzluk duymak istemeyen okumasın etkilemek istemem ☺️
Dikiş yerinde içten bi yanma oluyo ama öyle az bi yanma değil hareket ederken karın kaslarından kuvvet almak gerektiğini için doğrulurken sağa sola dönmeye çalışırken dikiş yeri zorlanıyo acı yapabiliyor. Mesela ben her ayağa kalktığımda ilk bi kaç adımda o bölgede şiddetli ağrı hissediyodum mutlaka bi yerden destek almaya ihtiyaç duyuyodum adım attıkça hafifliyodu. Bide rahim kendini toparladığı için adet sancısı gibi sancı oluyo benim o da şiddetliydi. Bide sancı çekerken sağa sola dönüp rahat hareket edemediğim sabit durmak gerektiği için de sancıyı daha fazla hissetmiş olabilirim. Sezaryenden sonra ne kadar hareket edersen o kadar çabuk iyileşirsin derlerdi ben o yüzden hep yürümeye çalıştım ama yürümeye başlayınca ilk başta sanki iyi gelmiş gibi hissetsem de 5 dk yı geçince dikiş yerim çok yanmaya dizlerim titremeye başlıyodu. Uzun süre oturmak da dikişte yanma yapıyo uzanmak en rahat olanı. Bu saydıklarım 3 gün bu şiddette sonra hafiflemeye başladı 5. Gün bebeğimi doktora götürüp daha rahat eğilip kalkıp hareket edebilicek durumdaydım. Kişiye göre değişiyo 2. Günden bile çok rahat olanlar bu kadar ağrısını acısını hissetmeyenler de var inşallah en rahat geçirenlerden olursunuz