Deryares Filizbircan Evet doktorda sordu cok sicak suylami dus Aldim diye!?!? Onla alakali olabilirmi!?!? Bel agrisindan ve kasiklarim gerilio insallah kucagimiza almayi rabbim hepimize nasip eder🤲🏻
ceymus7 Deryares yok canım ya olacağı varmış benim arkadaşım hamileyken hep sıcacık duşlar alıyordu hiçbirşey olmuyordu..bazı şeyler nasip ama tabi dikkat etmek lazım birdaha ılık su ile duş alırsın
Filizbircan Deryares Bizlerde yanı tüp hastalarında soğuğa yakın tavsiye ediyo doktorlar diğerlerini bilemem . Bence ondan olabilir sen uzan dinlen ama bidahakine ılık duş al ayrıca ayakta tmm 😉
Tugba5454 Burcummmmm bende su an tam 7haftaligim dun aksam yine gittim boyutu degismemis 4gundur hala 9mm 20ye ulasmadan kalp atisi dinlenmez dedi o yuzden 25inde tekrar gidicem
Burcummmmm Tugba5454 anladım canım hayırlısı inş.ama şundanda farkediyo atıyorum 6+1 vs.diye ilerliyo ya atıyorum ben 6+5 iken gitmişimdir sem daha erken ondanda farkediyo
ceymus7 Papatyali inşallah canım..doktora. Gittiğinde son adet tarihini mi söylüyorsun transfer mi?☺️Senin dondurulmuş embriyo mu
Umrnkrhn ceymus7 ben o konuda çok sabırlı olmuştum doktorum 14. Günü kan verirsin demişti 14. Gün gittim şükür pozitifti şuan 31. Hafta içindeyim Allahım size de o güzel haberi almayı nasip etsin ne demek olduğunu iyi bilirim🙏🙏
Ozge3747 ceymus7 canım benim de dondurulmuş blast embriyoydu iğne jel estofem folik asit bir de ek bir vitamin kullandım 8. Gün testte net çizgi çıktı 11. Gün kan testi 1092ydi