mk123 clmmmmm bence çıkmaz bir kaç gün daha bekleyin sonra canininz sklr, ı inşallah güzel ve hayırlı sonuçlar kalirsnz, ben 9.gun yaptn benim çıkmıştı kanda
Zmrtbdk ceymus7 ben de 7. gün yapmıştım.Silik çizgi çıktı.9.gün kan testi yaptırdım.Pozitifti.Tabii bi de değer katlanacak mı,sonra kalp atışı derken günler geçti işte.27. haftaya geldik.Darısı başınıza.🙏🏻🌷
mk123 clmmmmm hayırlısı olur ins rabbim kimsenin emegini boşa cikarmasn, 3.gun embriyosu için 12.gun bakmalari tavsiye edilio genlde, sonucu alınca ya zaten buraya 🤗
clmmmmm mk123 inşallah canım pozitif olur benimde😊yazarım tabi her yere yazacam hemde ☺ sanada saglıklı dogumlar dilerim canm
Zmrtbdk clmmmmm benim 3. gün embriyosuydu canım.7 veya 8. gün (tam emin olamadım şimdi) çok silik bir çizgi çıkmıştı.
clmmmmm Zmrtbdk benimkide 3.gün embriyosu bugun beşinci günüm inşallah vardır benimde. bende ogünlerde yapsam çıkarmı acaba
Zmrtbdk clmmmmm sabah ilk idrarla yaparsanız daha iyi sonuç veriyormuş bu idrar testleri.Sabaha kadar illa ki biraz tutuyoruz,sıkışık oluyoruz ya o idrarla yapmaya çalış canım.Silik çıkabilir.